2777
2789
نه ولی حس میکنم کمی دل ادم خنک بشه دعا کن منم ببینم تاوان دادنش چون دختر ۱۶ ساله دنیاش خراب بشه واقع ...

کاملا درکت میکنم،میبینی حتما

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عمه م چندسالی میشه فوت کرده و بچه نداره و پدرم دوسالی میشه آسمونی شد🖤 تو خواب دیدم دوتاشون تو یه ات ...

طفلی عمه چون بچه نداره غصه می خوره چون بچه باقیات صالحات آدمن همیشه یادشون کن خدابیامرزتش

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
سلام میشه اسکرین ها رو برام بفرستید؟ من اون تاپیکو نخوندم.  @پروانه۳۶

سلام عزیزم

الهی شکر تاپیک برگشته

لینکش رو توی صفحه ۵۸ همین تاپیک گذاشتم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
خون خودت رو کثیف نکن. بزرگترین عذاب براش همین بی حسین بودنه. مگه میشه بی امام حسین نفس کشید؟؟؟؟؟

اینم اشتباه کردم گفتم. فکر کردم ایشون به امام حسین توهین کردن، بعد دیدم نه، فقط گفتن اعتقاد ندارن. من ازشون مغگعذرت میخوام. من که جای ایشون نیستم

نه اتفاقا خدا گفته هیچکدوم از معبودهایی که به جای من گرفتن توان شفاعتشون رو ندارن😏

اونایی که من میگم غیر خدا نیستن، همون خداییه که ما می‌پرستیم، مسلمونا قبول دارن اگر اشتباه نکنم خدا یک هزار و خورده ای پیامبر فرستاده و به قول قرآن ما برای هر قومی از میان خودشان پیامبری فرستادیم وقتی کم کمش هزار پیامبر داشتیم که همه ی اونها حرف خدا رو گفتن پس از دیدگاه من بیشتر ادیانی که ما امروزه می‌بینیم پیامبری داشتن که از جانب همون خدای مسیحیت، یهودیت و اسلام فرستاده شده فقط طی زمان تغییر کردن به خاطر همین اسلام که آخرین دینه کامل تره چون نسبت به بقیه کمتر تغییر کرده

اگر هم به ادیان مختلف توجه کرده باشید متوجه میشید شباهت هایی باهم دارن

من تا صفحه ۶۴ خوندم ، خیلی عالی و تاثیرگذار بود . به غیر از خوابهایی که در مورد صحرای کربلاست و مربوط به این دنیاست ، هیچ کدوم از خوابها به اندازه ی خواب دخترم عجیب نبود . دخترم خیلی آدم محکم و توداریه . اصصصصلا گریه نمیکنه . ولی اون شبی که خواب دید ، وقتی از خواب بلند شد ، عجیییییب منقلب بود و مثل ابر بهااار گریه میکرد . اصلا نمیشد آرومش کرد . فکر میکردی عزیز از دست داده . دو تا خواب دید ، تو فاصله ی سه هفته . اولین خواب رو سحر ۲۱ ماه رمضان دید که خودش میگه خواب نبودم ، چشمامو که بستم کل فضا عوض شد و رفتم و مربوط به خودش بود . خیییییلی خواب قشنگی بود . صبح بلند شده بود میگفت مامان دلم میخواد همیییین الاااان بمیرم برم اونجا . دومین خواب رو چند روز بعد از عیدفطر دید و از اون طرف برای من پیغام آورده بود و بهش گفته بودن برو به مامانت بگو ، دخترمم میگه اون لحظه تو دلم گفتم ولش کن به مامان نمیگم . ولی اون آدم مقابلش میگه نهههه ، حتتتتما به مامانت میگی ، من ۴۰ روز دیگه میام نتیجه رو بهت میگم و دقیقا ۴۰ روز بعد اومدن تو خواب دخترم .آخه من تو ماه رمضان با خودم تصمیماتی گرفته بودم که هییییچ کس خبر نداشت ولی وقتی دخترم اومد به من گفت وااااقعا تعجب کردم که از کجا میدونه . جالب اینجاست که دخترم پریود بود و همون شب که شب ۴۰ م میشد رفته بود حموم و غسل کرده بود و پاک شده بود . آخه میگن اگر پاک نباشی ، خواب ائمه یا معصومین یا اموات رو نمیبینی . فقط حیف که نمیتونم بگم . 

فقط همینقدر بگم که بداخلاقی با خانواده و همسر و بچه ها عاقبت بدی داره و بد عذاب میکنن آدمو . 

به خدا اینو گفتم که اگر کسی بداخلاقی میکنه ، حتما خودش رو اصلاح کنه . 

اونایی که من میگم غیر خدا نیستن، همون خداییه که ما می‌پرستیم، مسلمونا قبول دارن اگر اشتباه نکنم خدا ...

۱۲۴ هزار تا پیامبر داریم

و اینکه من منظورم معبود هایی بود که از طرف خدا نبودن یعنی گاو و گوسفند و شرک و حتی پرسیدن شیطان و گرنه بله حرف پیامبر حرف خداست

هیترا هیت میدن بازیکنا بازی میکنن😏
اینم اشتباه کردم گفتم. فکر کردم ایشون به امام حسین توهین کردن، بعد دیدم نه، فقط گفتن اعتقاد ندارن. م ...

عزیزم یه جور توهینه دیگه فقط غیر مستقیم داره تهمت میزنه میگه نیستی پس داره توهین میکنه

هیترا هیت میدن بازیکنا بازی میکنن😏
مادرم یه دوست داشت ک این خانوم سنی ام نداشت و فوت کرد اومده بود به خواب مامانم .مامانم گفته بود پس ...

وای چقدر جالب این خواب و پدر منم دیده بود عمه ام چهارماه پیش فوت کرد سوم عمه ام  بابام خواب دید که عمه ام با پدربزرگم و مادر بزرگم اومدن دنبال بابام دسته گل بهش دادن و گفتن بیا بریم این ماشین و برای تو خریدیم پورشه بوده ماشین بابامم دسته گل و میده ب خودشون میگه شما برید من نمیام اون روز انقدر صدقه دادیم گفتیم بخیر بگذره