2777
2789
اگر میشه نظرتون را بگید 

سلام عزیز نظر من اینه که احتمالا شما دارید گناه یا کار اشتباهی مرتکب میشید که خدا بهتون لطف کرده و هشداری داره میده که با این کار به شیطان جون ندید و از شیطان دوری کنید اعمالتون رو بررسی کنید گاهی آدم گناهی یا ظلمی میکنه که خودش هم متوجه نیست 

به نظر من خدا افرادی مثل شما رو خیلی دوست داره که اینطوری هشدار میده .التماس دعا

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@

خدا رحمت کنه تمام امواتتون و مادربزرگ منم جزوشون، من واقعیت خیلییی بی تابی میکردم برای مادربزرگم و زود زود میومد به خوابم اما مثلا خوابش و که میدیدم فرداش یادم میرفت چی دیدم ولی اگه تو خواب مادربزرگم و بغل میکردم حسش باهام بود شاید باورتون نشه بچه ها من همه خواب هام و که راجب مادربزرگم بود تقریبا همش و یادم رفته جز یکیشون که حدود دو سه شبانه روز خیلییییییی بی تابی کردم براش اومد به خوابم من بهش گفتم مامان جون وقتی از خیابون رد میشم یادت میفتم هر چی میخورم یادت میفتم(و دقیقا هم همینه هر وقت که از خیابون رد میشم و قبلا با مادربزرگم اون جا بودیم من حالم بد میشه و وسط خیابان گریم میگیره،گاهی هم دو سه نفر و به جای مادربزرگم اشتباه گرفتم)ترو خدا برگرد اونم هی میگفت من الان این جا ام دیکه دلیلی نداره ناراحت باشی یه دفعه دیگه این جوری بی تابی کنی دعوات میکنم ها منم بغلش کردم بچه ها هنوز هم که هنوزه با اینکه ۳ ماه از اون خواب گذشته وقتی به آغوشش فکر میکنم احساس میکنم دوباره تو بغلشم و سر شار از آرامش میشم یادمه وقتی از خواب بیدار شدم تا شبش سر حال بودم و حالم خیلی خیلی خیلی خوب بود احساس می‌کردم دیگه نگران نیستم و وقتی هم که زدم تو نت گفت معنی خوابم این میشه که یعنی مادربزرگم اون جا حالش خوبه و گفته که من نگرانش نباشم و بی تابی نکنم 

ببخشید بچه ها اگه زیاد شد 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میشه نظرتون را بگید 

لطفا برام دعا کنید من گناهام خیلی زیاده

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
@پروانه36  من مطمین هستم که اسم کاربری شون همین بوده چون از پست های خوبشون اسکرین شات دارم. ...

سلام میشه اسکرین ها رو برام بفرستید؟ من اون تاپیکو نخوندم. 

@پروانه۳۶

تهمت زد بم وقتی ۱۶سالم بود ،چون آدم سرشناسی بود همه باورکردن ، ببخشید گوه زده شد تو زندگیم 

بخشیدن بعضی گناهاکه تمام زندگی ادموتحت تاثیرمیزارن واقعاسخته.منم کسایی هستن دوروبرم که تومجردی تهمت ناحق بهم زدن من اون مواقع واقعاپاک بودن بعداحرفای اوماباعث شدکه توعالم نادونیه خودم بگم چه فرقی میکنه ک پاک باشم یانباشم این حرفاکه پشتم هست خودموبه لجن کشوندم وهیچوقت هیچوقت نمیبخشمشون فقط منتظرم اون دنیاباهاشون چش توچش بشم وبگم نمیبخشمتون توبه

من ایتا ندارم😢 شما اینستا دارین؟ برام دعا کنید😭😭💔

دعای تنها فایده نداره که عزیزم

نمیتونی ایتا یا بله نصب کنی؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
اخه حس میکنم گناهکارم ک این فکرا میاد تو ذهنت خیلی ناراحت میشم 

نه منم همینجوری بودم دیگه

وسواس فکری داشتم

بعد تحقیق کردم فهمیدم اینکه اهمیت بدم به اون فکرم گناهه

اگه اصلا برام مهم نباشه خیلی بهتره

و خیلی کمکم کرد

﷽ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان     🌿🌺🌱     قال و  مقال عالمی میکشم از برای تو

من داییم قبل فوتش میگفت میخام اربعین برم کربلا ولی اربعین فوت شده بود من تو خواب یبار دیدمش که بعد از اربعین اومده بود پیشم گفتم چیشد چه خبرا گف اربعین رفته بودم کربلا با اینکه موقع مریضیش خیلی لاغر شده بودو زخم بستر داشت ولی تو خواب چون ایام صفرم بود مشکی خیلی تمیز پوشیده بودو تپل و نورانی شده بود 

تازه مثلا هر وقت تو خوابام میاد ازش میپرسم حالت خوبه الان چیکار میکنی میگه اینجا بهم یه باغی دادن که من صاحبشم ولی خیلی دلم برا شماها تنگه گریم میکنه 

نمیتونم دلم باهاش صاف نمیشه ،آخرین بارم چندشب پیش دیدمش  کفن تنش بود با طناب بسته بودنش تو یه ج ...

خداوند میگه بخشش تا خدا هم شمارو ببخشه .حلال کردن اینقدر سخت نیست اما عذاب اون بنده خدا بسیار سخته فقط خودتو بذار جای اون