2777
2789
قبول ندارم  یعنی خدا با من قرارش رو گذاشته که تو این دنیا اطرافیانت بچه دارمیشن تو نمیشی و گری ...

نمیدونم چی بگم ولی دنیای ما محل گذره هیچ پایداری نداره

غم وشادی های دنیا هر طوری که باشن در برابر پاداش و عذاب اخرت هیچی نیستن

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی بهت تهمت نزده کسی ابروت رو نبرده توام نتونی کاری کنی و ب چشم گناه کار دیده شی با این ک مظلومی م ...

چرا عزیزم بهم‌ تهمت زدن بهم گفتن چشمم دنبال زندگی فلانی هست بهم تهمت هر.....زدن هشت سال زخم معده و...کشیدم ولی بحرمت مهربونی پروردگارم حلال کردم بخشیدم انشاءالله خدا هم کمکم ‌کنه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

حالا که همه دارن میگن گفتم من هم اینو بگم 

من یه مدتی هست خواب عمه ام میبینم 

عمه ام فوت کرده نه دلگیرم ازش نه چیزی 

عمه میاد داخل اتاقم یه پارچه سفید بهم میده میگه بیا بریم همه منتظر تو هستن بیا بریم بیا همه بیرون منتظرت هستن 

بیا بریم اسم پسرشو میگه میگه بیا فلانی منتظرته بیا بریم 

بعد دستمو میگره به زور میخواد ببرم بیرون ولی من مقاومت میکنم 

چرا عزیزم بهم‌ تهمت زدن بهم گفتن چشمم دنبال زندگی فلانی هست بهم تهمت هر.....زدن هشت سال زخم معده و.. ...

انشالله

ولی من نمیتونم بگذرم

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
انشالله ولی من نمیتونم بگذرم

عزیزم دلتون خیلی شکسته انشاءالله دست مبارک خانوم فاطمه زهرا سلام الله علیه روی زخم دلتون مرحم بذاره آرامش پیدا کنید

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

مگه ما میتونیم ب جنین تو شکم مادر خبر بدیم اینجا چ خبره!

اگه خواب هم ببینید ک طرف ی چیزایی گفته بخاطر تصورات و پیش زمینه ذهنی خودتونه، وگرنه ورود ب هر دنیایی بعد از ترک اون امکان پذیر نیست مثلا شما نمیتونی بدون لباس فضانورد وارد جو و سیارات دیگه بشی، چون برای تحمل فشار و دما خارج از جو زمین باید لباس و ابزار مناسب داشته باشی و با این کالبد و جسم نمیتونی

محمد ص هم وقتی ب معراج رفت سوار بر براق شد ک سرعتی مافوق سرعت نور داشت، چون ورود ب دنیای ماورا ک خارج از جسم فیزیکی هست نیازمند لوازم مناسب اون دنیاهاست،پس اموات هم نمیتونن ب ما اطلاعاتی بدن چون تو دنیای دیگه ای با شرایط و لوازم متفاوت هستن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
بچه ها سالگرد فوت پسرعمومه میشه یه صلوات واسش بفرستید لایک کنید منم برای اموات شما میفرستم مرسی🌹😕

روحشون قرین رحمت الهی🖤 صلوات فرستادم

« دیری به شوق دیدن فردا؛ گریستم/ فردا چو شود؛ به حسرت دیروز زیستم/

یکی از اقوام مداح بود خیلی توی مجالس امام حسین میخوند و ولی وضع مالی معمولی داشت مکه و کربلا نرفته بود 

قبل از فوتش به دخترش گفت من سه روزه دیگه میمیرم اومده بودن منو ببرن ازشون سه روز مهلت گرفتم تا با همه خداحافظی کنم 

بعد فوتش دخترش اینارو گفت 

دخترش بعد فوت خیلی بی تاب بود یه شب خواب پدرش رو دید که گفت من وقتی چشام رو بستم چند نفر اومدن من و بردن مکه و بعد کربلا 

مادرم یه دوست داشت ک این خانوم سنی ام نداشت و فوت کرد

اومده بود به خواب مامانم .مامانم گفته بود پس چرا رفتی چی شد ک رفتی؟اونم گفته بوده آخه ماشین مدل بالا بود باهاش اومدم.فک کنم منطورش این بوده که براحتی رفتم..

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

زنداییم چند روز بعده فوتش اومده بود خواب دخترش 

دخترش از پرسیده بود حالت چطوره اونجا چیکار میکنی میگفت با من کاری ندارن فقط بی نماز هارو خیلی میزنن

نیاز به پرواز نیست؛  همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍

من خواب دیدم خورشید غروب کرد و بعدش سیل اومد.. در ادامه دیدم داییم که فوت شده اومده خونه مامانم یه لباس مشکی پوشیده و دست روی دست گذاشته.

انقدر خواب وحشتناکی بود که حتی نصف شب بیدار شدم و صدقه کنار گذاشتم اما .. یکروز بعدش پدرم به رحمت خدا رفت😔

مهربان باشید.تمام کسانی که می شناسید، همگی درگیر جنگی سخت هستند:)🌱
زنداییم چند روز بعده فوتش اومده بود خواب دخترش  دخترش از پرسیده بود حالت چطوره اونجا چیکار میک ...

😰😰😰

مهربان باشید.تمام کسانی که می شناسید، همگی درگیر جنگی سخت هستند:)🌱