2777
2789

سلام⚘️

آیا شما راز خاصی دارید که اگر شوهر / نامزد/ رل  و یا خانواده اش بفهمن داستان شه یا پنهان کرده باشید؟؟🦦🦦

خودم اره... ۲ تا هست

یکیش رو هم اگر خانواده اش میفهمیدن خواستگاری و‌... بهم میخورد و یا الان بفهمن ازدواجم بهم میخوره🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀

نامزدم نمیدونه که چقدر با خانواده ام مشکل داشتم و دارم و رابطمون جوریه که دوست نداریم سر به تن اونیکی باشه......

فک میکنه پدرم خیلی مهربونه و همیشه به فکرمه....

و راز مهمی ک هیچکسسسسس نمیدونه

نمیدونم چرا امشب خواستم سفره دلمو باز کنم

این هستش که خانواده نامزدم خبر ندارن

که پدر من قبلا بابت بدهی و ورشکستگی زندان بوده و همش درگیر این قضیه بوده......

شاید اگر میفهمیدن این گذشته رو توی تحقیقات و..

نمیدونم

شاید بهم میخورد

اره بابا خیلی چیزا رو نگفتم بهشون،البته لزومی هم نداره بدونن،چون خونوادگیه

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم می‌دونه ولی خونوادش خبرندارن که قبل از ازدواج رابطه داشتم البتتته بانامزد سابقم که صیغه بودیم 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

اره بابا خیلی چیزا رو نگفتم بهشون،البته لزومی هم نداره بدونن،چون خونوادگیه

منم همین فکرو میکنم

اما دیدم ک توی نی نی سایت یسری نوشته بودن پنهانکاریه و....

ک بنظرم نیست

هر شخصی یه حریم خصوصی و حد و مرزی داره

راز من اینه با دوست پسرم رفتیم شمال بفهمن سرمو میبرنولی بخدا کاری نکردیم خیلی پسر باشعوری بود

دور از جونت عزیزم ❤️

اگر دوستی هست ک میدونه

حواست بهه اون باشه

منم همین فکرو میکنماما دیدم ک توی نی نی سایت یسری نوشته بودن پنهانکاریه و....ک بنظرم نیستهر شخصی یه ...

همونا باور کن خودشون کلی چیز پنهونی دارن

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

عزیزم منم با خانواده ام مشکل دارمتو چیکار کردی نفهمیدنشوهرت میدونه؟

هیچکدوم نمیدونن

از دوران دوستی نگفتم...

نگفتم ک با پدرم مشکل دارم یا با مادرم خصوصا مشکل دارم و....

سردی و بدی هاشونو نگفتم

اونم فقط رفتار خوب پدر مادرم به چشمش اومد

اینکه پدرم به فکر بود جایی بودم میومد دنبالم

میگفت پدرت چقدر خوبه و....

دیگ نشستم بگم وای نمیدونی اینا دهن منو سرویس کردن😂😂😂😂