یه بارم سر بارداری پسرم بودم فک کنم ۵ ماهم بود ظهر بود خوابم برد خواب یکی از همکلاسیام که از ...
میخاهی اینایی ک میگیمو انجام بدی ، نیکی کردن ببخشش در راه رضای خدا ، غذا دادن ب حیوانات ، انجام بده هرچی ب ذهنت میرسه انجام بده ، بعد از خدا بخاه عمرتو اضافه کنه انشالله
از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
من ۳ ماهی میشه مادربزرگمو از دست دادم .هر چند شبی خواب میبینم زنده شده یا از قبر داریم میاریمش بیرون ...
وای دقیقا ، پدر من دو ساله فوت شده هر بار میبینم زنده شده اما خاکی هست ، بعد من میگم آبرومون رفت مردم فکر میکنن بابامون رو زنده زنده خاک کردیم ، نمیدونم معنیش چیه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عمه م چندسالی میشه فوت کرده و بچه نداره و پدرم دوسالی میشه آسمونی شد🖤 تو خواب دیدم دوتاشون تو یه اتاق هستن من از پنجره هردو نگاه میکنم. جلو بابام یه ظرف بزرگ میوه ست مرتب به عمه م تعارف میکنه عمه م نمیخوره باحالت دلخوری میگه اینا برای من نیست برای تو آوردن پدرم هی اصرار میکنه اشکال ندارع برای منه ولی تو هم بردار بخور عمه م فقط یه خوشه کوچیک انگور برداشت
چطور انقدر پررنگ و مشکی تایپ میکنید؟ پستای بقیه فونت و...با شما فرق داره چطوراخه
نمیدونم والا
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
بااینکه کاربریتون ترکیده اما امیدوارم این پست رو بخونید یا حداقل یک نفر یه تلنگری بهش وارد بشه.ببینید عزیزان اعتقاد داشتن من وشما به خدا به پیامبران به امامان هیچ سودو هیچ ضرری نه به خدا وارد میشه نه به بندگان صالحش.من وایسم با غرور تمام به خدا بگم تو وجود نداری...خوب الان چی میشه اسمون خدا به زمین اومد؟قیامت شد؟ازخداییش کم شد؟الان شما میگی امام حسین(علیه السلام) وجود نداره چی شد؟دنیا به ته رسید؟ از مقام ومنقبت امام حسین (علیه السلام) پیش خدا کم شد؟ نه هیچی نشد.قضیه فقط برای تو متفاوت شد....قضیه فقط برای ادمی مثل من فرق میکنه.. کی اینو میفهمیم وقتی که مردیم.تازه میفهمیم (اونم چه فهمیدنی باتمام وجود درکش میکنیم)که یه خدایی هست یه بنده های عزیز مثل امام حسین(علیه السلام) هست که چه شفاعتی (به خصوص درقیامت چون شفاعت اصلی قیامته)میکنند.پس اعتقاد داشتن یا نداشتن من تاثیری تو روند عالم ندارد.همینجوری پیش میره.میگن هارون الرشید(لعنت الله علیه) که به دستورش سم به امام موسی کاظم (علیه السلام) دادند؛قبل از مرگش مریض شده بود دیگه وقت مرگش اومده بود دیگه اخراش که به به زور هم بلند میشد به اطرافیانش گفت منو ببرید لشکرم رو ببینم خلاصه به هربدبختی بود اینو بردن سپاهش رو ببینه اخرین جملاتش این بود که این سپاه وحکومت با این همه شکوه و بزرگی هم نتونست منو ازمرگ نجات بده.ای ارحم الراحمین به این بنده ضعیفت رحم کن(تازه فهمید که یه خدایی هست).اخرش هم مرد وهزارو خورده ای سال هم میگذره داره تاوان کاراش رو میده. این که پادشاهش بود. کاش اینو بفهمیم.بعضی ها بایه غرور خاصی میگن خدانیست ....خیلی خوب نیست ...چی شد فکر میکنی دیگه مرگ سراغت نمیاد؟دیگه قیامتی نیست؟هست خیلی خوب هم هست.خداوند حقیقت عالم هست با باورداشتن یا نداشتن من وشماکه حقیقت ازبین نمیره.تفاوتش فقط برای خود ماست.
من خواب اموات زیاد میبینم .....پسرعموم از اعتماد بابام سواستفاده کرد و اموالشو به نامش زد و ما موندیم و کلی بدهی پدرم بعد یکسال ازین قضیه ایست قلبی کرد و آسمونی شد🖤 مرتب خواب میبینم بابام (کشاورزبود) با بیل منتظره هی بهم میگه منتظرم پسر عموت.بیاد اینجا کارش دارم باحالت عصبانی هم میگه
من برادرم شهید شده هروقت خوابشو میدیدیم یا از کاری اومده بود یا عجله داشت بره ی احوال پرسی می ...
خداخیرتون بده که برای ما هم تعریف میکنید. نمیدونید با ما چه میکند نورامید این خواب ها...
لطفا بازم تعریف کنید🌸🍃
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
منم چند بار خواب دیدم. یه بار خواب دیدم نمیگم چی شد که مردم . بعد که مردم با چهار تا از دوستام باه ...
منم خواب دیدم تقریبا مشابه همین یه گودال هایی از آتیش بود میگفتن باید اول از تو اینا رد بشین که کفاره گناهانتونه بعد در بهشتم کنارش بود بعد یکی و آوردن که از گودال آتیشه رد بشه بهش گفتم نترس از این که رد بشی میتونی تو هم بیای بهشت من خودم قبلا ازش رد شده بودم
ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام
من تازگیا با شوهرم حرف میزدم در مورد سنگ قبر بابام ک خیلی کهنه شده بود میگفتم ب شوهرم عوضش کنیم اونم ...
عزیزم کتاب سه دقیقه در قیامت رو بخون ، می گه بعضی از همکاران رو دیدم که شهید بودن ولی در دنیا با شهادت نمرده بودن
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
منو دوستم باردار بودیم هر دو بچه اولمون بود دوتامون رفتیم خونه مامان دوستم اش درست کرده بودن رفتیم اونجا. بعد برگشتم خونه شبش خواب دیدم تو بهشت زهرام یه پسر کوچولو گریه میکنه و انگار مامانش گم کرده منم تو خواب میشناسمش میدونم بچه همین دوستمه (درصورتی ک دوتامون باردار بودیم و بچه اولم بود ولی این پسر کوچولو تو خواب شناختم پسر دوستمه) بعد خواستم برم دستش بگیرم ببرم پیش مادرش که یه خانم اجازه نداد گفت اینو من میبرم مامانش حواسش بهش نبوده و من نتونستم چیزی بگم و برد .....روز بعد دوستم زنگ زد گفت بچش سقط شد پسر بود نزدیک پنج ماهش بود💔
عزیزم کتاب سه دقیقه در قیامت رو بخون ، می گه بعضی از همکاران رو دیدم که شهید بودن ولی در دنیا با شها ...
مرسی عزیزم میخونم حتما
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌