2777
2789
دین همشون یکتا پرستی بود درست ولی نمازاشون چی یا مثلا حجاب و نمیدونم دعا کردنشون

عزیزم دین های صاحب کتاب یعنی پیروان حضرت موسی و حضرت عیسی و حضرت محمد صلی الله علیه و آل اعمال مشترک داشتن با توجه زمان و قابلیت و رشد مردم کامل شدن متفاوت بودند اونها بخاطر مردم زمان شون بوده تا کامل ترین دین یعنی اسلام که آخرین میباشد 

هرکه با مرغ هوا دوست شود ،خوابش آرام ترین خواب جهان خواهد بود...!

من عروسی کردم و دو هفته بعد عروسیم عمم و مادر بزرگم بلایی سرم اوردن که نفرینشون کردم .... و دیگه ندیدمشون ...۸ ماه بعدش دوتاشون تو یک روز فوت کردن... الان گاه ب گاه خوابم میان و میگن ما نمردیم و عصبین ... چرا میگن نمردیم ؟ دلیل تکرار این حرف چیه 

آیه سابقم نی نی یار منو ترکوند. خدایا شکرت بابت همه نعمتات 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم با عموم قهرم‌. البته من قهر تیستم اونا قهرن . من چندباری پیش قدم برای اشتی شدم ولی اونا قبول نک ...

تلاشتو کردی حالا که نمی‌خوان نرو 

تقریبا 6سال شد

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

دوستان من یه نظر رو خوندم در مورد امام حسین خواب دیده بودند یاد این خواب افتادم سه بار خود آقا گفتند ...

عزیزم بنظرم شما ب درجه شهادت فوت میکنی ... ازت میخوام دعا کنی برام که خدا ب زندگی و اخرتم برکت و پاکی بده 

آیه سابقم نی نی یار منو ترکوند. خدایا شکرت بابت همه نعمتات 
عزیزم توک گفتی زندگیت الان بهتره  یعنی تهمت اون ادم خرابش کرد؟

عزیزم الان خداروشکر شرایط خوبی دارم ،ولی زندگیم چیزی نبود که میخواستم ،متوجه میشی منظورمو؟

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

امام حسینو میگم.....مگه وجود داره

عشقم امام حسین هست. توی فطرتت ، توی قلب پاکت، روی همون زبونت که داری اسمش رو میگی. من دوران تورو گذروندم. هر چی دعا میکردم بدتر میشد، فقط یه فرقی داشتم، میگفتم من که کسی به جز اماما رو ندارم برای درد دل، یه حاجتم رو بعد ده سال گرفتم، جوری خدا آبروم رو برگردوند که هنوز نقل فامیلم. تو فقط کم صبری. همین. برو زندگی شیخ زکزاکی رو بخون. ببین با چه وضعی ۲۵میلیون رو شیعه کرد. من احساس می کنم یه چیزی توی وجودت داری که خییییلی برای خدا ارزش داره. داری سختی میبینی که گوهر وجودت رو شه. فقط صبر کن. یه کاغذ بردار و همین گله و شکایت و بی اعتقادی رو بنویس برای امام حسین. اصلا شکایت ببر به مادرشون حضرت زهرا. بگو من گفتم ولی نشد. بعد هم نامت رو بنداز توی آب روون. چرا به فکرت نمیرسه که خدا اینقدر عاشقته که میخواد مدام بری و باهاش حرف بزنی؟میدونستی خدا جواب حاجت خیلیها رو زود زود میده و میگه نمیخوام صداش رو بشنوم؟

به خدا شعار نمیدم. چون من ده سال پیش ، الان تو بودم.

یکی از فامیلامون خواب دیده بود یکی ک مرده بود اومده تو خابش ی ظرف آب جوش گذاشته بودن هی سرع اون مردهرو میمردن تو ظرفه در میوردن ب فامیلمون گفته انقد درباره ی من حرف نزن اینجا دارن عذابم میدن

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
خدا نمی‌گذره ، چرا خوشحال شدم وقتی فهمیدم داره عذاب می‌کشه کاری از دستش برنمیاد،ولی چ فایده مگه گذشت ...

نه ولی حس میکنم کمی دل ادم خنک بشه دعا کن منم ببینم تاوان دادنش چون دختر ۱۶ ساله دنیاش خراب بشه واقعا قابل بخش نیست 

دهنتو ببند متاسفم برای ادمای نفهمی مثل تو 

تو روا دعوا نکنین تا گزارش نزنن تاپیک نترکه 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)