2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری، کیت تخمک گذاری، دختر دار شدن و پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1719783 بازدید | 136169 پست
سلام خوبین ببخشین نمیتونم پیاما بخونم عجب گیری کردم کمر درد یه طرف سوزش بخیه یه طرف افسردگی یه طرف ش ...

عزیز دلم مادر شدن خیلی سختی داره اگه سخت نبود که نمیگفتن بهشت زیر پای مادران است......روزای اول این مشکلات طبیعیه تازه زایمان کردی دردات طبیعیه پسرتم ان شاالله که چیزیش نیست ولی خوب کاری میکنی ببر دکتر خیالت راحت بشه

مرضیه جان بی بی چک من دیدین؟

فک کنم بتات دیگ خیلی بالارفته برو ی ازمایشگاه دیگ ازمایش بده

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت عزیزم ممنون  هیچکی نمیزاره شیر بدم وقتی اسم شیرخشک میارم همه میپرن بهم نه به اون عادت م ...

راست میگن شیر خودت زود به زود بهش بده میاد ....دلستر برای شیر خوبه بخور....رو سینت باد سشوار بگیر که نرم بشه سر سینتم زخم نشه

خانما من پسر اولم بعد دوماه اقدام باردار شدم الان پسرم ۶ سالشه و ماه قبل اقدام داشتم ولی پریودم جلو افتاد یعنی قرار بود ۳۱ بیاد ولی ۲۵ اومده بنظرتون میتونم ب ماه بعد امیدوار باشم

دعام کنید

توکل و توسل برام معجزه کرده ...خدایا شکرت بخاطر همه چی عاشقتم پروردگار مهربونم
2803
سلام.عزیزم خوبی منم تو اقدامم ولی سه روز.پیش دوز اول زدم گفتم من اقدامم مشکلی پیش نمیاد گفت نه ولی خ ...

اره گلم منم سرچ کردم این مطلبو خوندم منم میزنم و اقدام میکنم انشاالله مشکلی پیش نیاد https://www.isna.ir/news/1400062417789/همه-چیز-در-مورد-واکسن-کرونا-در-حین-و-پیش-از-بارداری

سلام دوستان😍 من تنبلی تخمدان شدید داشتم از همون اول بلوغ و پریود نمی‌شدم هیچوقت،مگر با دارو. اگر دا ...

سلام منم تنبلی تخمدان دارم وماه اولی هم هس که دارومصرف کردم من لتروزول خوردم وآمپول سینال اف زدم

2804

سلام کسی بوده با رژیم دختر دار شده باشه؟ تاثیرش چقدره

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       
اقدام پسری دیگه؟ فک کنم روزی دو سه تا کیت بزنی وقتی خواست کمرنگ شه جواب میگیری ایشالا    

یه دختر ده ساله دارم...فرقی نمیکنه برام جنسیت ولی اگه خدا بخواد وپسر بشه چه بهتر....فقط دوست دارم باردار بشم جنسیت خیلی مهم نیست....توکل بخدا.....راضیم به رضای خودش

2805

سلام راستی خانما این کیت آخرین من از قبلی کمتر شده درسته 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
2801