2777
2789
عنوان

چرا زندگی رفته رو ریتم تند

752 بازدید | 60 پست

بچه ها نمیدونم چرا حس میکنم از ۹۶  به بعد جهان داره خیلی سریع تر میگذره و حتی این یک نظریه مشترک جهانی بوده و بعد کرونا هم همه چی داره سریعتر میگذره 

نمیدونم منظورمو میفهمید یا نه 

یه حس بدیه 

من واقعا نمیفهمم چی به چیه

بهتر بذار تموم شه بره

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تموم شه راحت شیم اما مشکل اینه هیجی نفهمیدم از زندگیم خاستم ببینم بقیه هم مث من متوجه شدن داره ز ...

اره خیلی تند داره میگذره

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
2803

انقد درگیره کار و فضای مجازی و اتفاقات عجیب غریب پشت سره هم تو کشور و تغییرات فرهنگی در عرض مدت کوتاه شدیم ک همه چی زود میگذره.. در عرض چهار پنج سال همه چی خیلی تغییر کرد مخصوصا از وقتی کرونا شد همه ریختن اینستا با آکانت های فیک کامنت مشترک و هم عقیده گذاشتن کل مردم

2804
انقد درگیره کار و فضای مجازی و اتفاقات عجیب غریب پشت سره هم تو کشور و تغییرات فرهنگی در عرض مدت کوتا ...

ولی این رو براساس حس خودم گفتم و ذکر کردم خیلیا هم عقیده هستن باهام و طبق مجازی نگفتم

2805
اره تموم شه راحت شیم اما مشکل اینه هیجی نفهمیدم از زندگیم خاستم ببینم بقیه هم مث من متوجه شدن داره ز ...

بهترررررر همیشه بخاطر بچهام نگفتم خدایا منو بکش فقط میگم زندگیم بره روی ریتم تند زودنر تموم شه بره

بهتر بذار تموم شه بره گمشه خسته شدم به معنای واقعی از زنده بودن بدم میاد بذار تموم شه برم اون دنیا بدون استرس بگیرم بخوابم خستمه خیلی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
2801