2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری، کیت تخمک گذاری، دختر دار شدن و پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1719783 بازدید | 136169 پست

سلام به همه خوبین 

ان شاءالله اقدامیهای این ماه همشون بارداربشن با جنسیت ک میخوان منم ان شاءالله بارداربشم 

بچه ها کسی تو شهرهای مرزی عراق هست اینجا یا از وضعیت مرز کسی خبر نداره میزارن زمینی بری یا نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام به همه خوبین  ان شاءالله اقدامیهای این ماه همشون بارداربشن با جنسیت ک میخوان منم ان شاءال ...

سلام عزیزم خوبی

گفتن مرزهای زمینی کامل بسته س فقط ی تعداد محدود اونم بیشتر موکب دارها که حتما دو دز واکسنو زده باشن هوایی میتونن برن

سلام به همه خوبین  ان شاءالله اقدامیهای این ماه همشون بارداربشن با جنسیت ک میخوان منم ان شاءال ...

نه نمی‌ذارن.. مرزها بسته هستن..

هیچ موکبی هم فعال نیست.. اصلا نیاین سمت خوزستان

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
2803
میگن اشکالی نداره ولی بنظرم حداقل سه روز بعد واکسن اقدام داشته باشید

ممنون عزیزدلم

خودم چی من بده بزنم نه؟

خدایا به تمام دوستای نی نی سایتی من فرزند سالم و صالح عطا کن ،مرسی که هوامونو داری خداجونم💚❤       

❌❌❌بچه های اقدامی... 

اول واکسن هاتون رو بزنین بعد اقدام برید...

شاید چند ماه طول بکشه تا اقدامتون نتیجه بده... بعد این وسط خدایی نکرده کرونا هم بگیرید، بیشتر اذیت میشید.. قبل از اقدام واکسن بزنین بهتر از اینه که توی بارداری بزنین.... توی بارداری، کرونا گرفتن واقعا بد هست... هرچقدرم بگید رعایت میکنم جایی نمیرم.. بازم فایده نداره، کرونا یه درز پیدا میکنه که بیاد توی خونه...

دو ماه اقدام عقب بیفته خیلی بهتره تا خدایی نکرده اتفاقی بیفته....

در ضمن، حدیث داریم که اگه میخواین فرزند زیبا داشته باشید، اقایون گلابی بخورن... تا میتونین گلابی بدین به شوهراتون تا قبل از اقدام😅😅

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
سلام عزیزم خوبی گفتن مرزهای زمینی کامل بسته س فقط ی تعداد محدود اونم بیشتر موکب دارها که حتما دو دز ...

سلام گلم ممنون 

آخه ما ثبت نام کردیم گذرنامه هامونم دادیم دیشب رفتم تست کرونا دادم هوایی خیلی گرونه گفتم بپرسم مرز زمینی بازه یا نه

2804
ممنون عزیزدلم خودم چی من بده بزنم نه؟

مرضی امروز میره برا تزریق. از ایشون بپرس. من خودم سه ماه صبر کردم بخاطر واکسن. دوز اول رو اردیبهشت زدم دوم رو خرداد

کیستمم قبلا نبود گاهی فکر میکنم نکنه بخاطر واکسن کیست دراومدههههههههه  

شما خوزستانی 

بله

اقدامات ۲۴ ساعته باید برید اگ میتونی سونو برو تا وضعیت فولیت بفهمی

سنو نمیتونم برم اقدامام ۲۴ساعته میرم توکل بخدا

دعا کنید تیکرم همین رنگی بمونه 🙏این رنگی نموند ولی خدا مصلحتم چیز دیگه دید بازم شکر تسلیم
مرضی امروز میره برا تزریق. از ایشون بپرس. من خودم سه ماه صبر کردم بخاطر واکسن. دوز اول رو اردیبهشت ز ...

باز هم ا این حرفای عجیب و عریب زدینا این همه کیست دار میشن مگ واکسن زدن واکسن چ ربطی به تخمدان و فولی داره یعنی انقد تاثیر گذاره ک فولیو کیست کنه😂😂 امان از تو دختر 

وقتی تخمک نتونه ازادبشه دیواره فولی خیلی محکم باشه یا سایزش بالا بره نتونه پاره کنه دیگ تبدیل ب کیست میشه

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
2805
مرضیه من دیگه نمی‌دونم چی بگم     اینم آخرین بی بی چکم که الان زدم

وای عزیزم این نسبت به قبلیات خیلی پررنگتره تو بارداریمن مطمئنم.....مبارکت باشه گلم....برای ما منتظرا هم دعا کن

2801