2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری، کیت تخمک گذاری، دختر دار شدن و پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1719783 بازدید | 136169 پست
چی بگم والا🤣🤣🤣ولی میگم چون سمت چپمه احتمالا دختر درسته؟ ضربان قلبش ۱۴۵

عزیزم به نظر منکه راست و چپ بودن و ضربان قلب ربطی به جنسیت نداره. آخه من خلافشو خیلی دیدم 😉 خودت چی دوست داری؟ 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
سلام آتنا جان، ممنون تو خوبی؟ من اقدامم ایشالا ماه بعد 😉 همسرم هنوز آزمایش نداده 🙃 عزیزم کیتت کا ...

۱۳سیکل رفتم فقط چجوری برم اقدامام

دعا کنید تیکرم همین رنگی بمونه 🙏این رنگی نموند ولی خدا مصلحتم چیز دیگه دید بازم شکر تسلیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نکن این کاررو همون و قطره ای که از خودت میخوره سیرش میکنه شیر خواهرت براش سنگینه، چون متناسب با ...

اخه وقتی شیر خاهرمو میخوره بچه انقد سرحال میشه دیگه گریه نمیکنه قشنگ میگیره میخابه

برعکس،هروقت شیر منو میخوره انقد جیغ سیاه میزنه اصلانم نمیخابه  

اقدامتو شروع کن کیتت رو اوج هست

خوب چجوری برم برنامه بدین برا جنسیت پسرم .این بگم ترشحات شروع نشده

دعا کنید تیکرم همین رنگی بمونه 🙏این رنگی نموند ولی خدا مصلحتم چیز دیگه دید بازم شکر تسلیم
2803

سلام دوستان😍 من تنبلی تخمدان شدید داشتم از همون اول بلوغ و پریود نمی‌شدم هیچوقت،مگر با دارو. اگر دارو نمیخوردم شاید سالی یکبار پریود میشدم.خیلی وقته در حال اقدام هستم، این ماه با کلومیفن و سه تا hmg ، توی روز سیزده سیکلم، یه دونه فولیکول ۱۹ داشتم😍 دکتر گفت خوبه و آمپول hcg داد که زدم. میخواستم بپرسم که تخمک صد درصد آزاد میشه؟ ممکنه با وجود آمپول آزاد نشه؟ و اینکه به نظرتون باردار میشم این ماه؟ می‌دونم همه چیز دست خداست اما خیلی نیاز دارم اگر تجربه مشابه دارین، و با دارو و آمپول باردار شدین بهم بگین. من بار اولی هست که دارم آمپول مصرف میکنم.

چشم 😍 زردی کم کم داره میاد‌.. ۳۵۰۰

فقط سینه هاتوماساژبده به طرف نوک سینه وابگوشت و چای کمرنگ زیادبخور..واسه زردی بایدفقط شیرتو بخوره وگرنه روزبه روز زردیش زیاد میشه خدای نکرده.سینه روبندازدهانش تو بامک زدن زیادشیرت زیادبشه..

این یکی از تجربه ای خودم بوددخترمن خیلی کم شیرمیخوردوهروز زردیش بیشترمیشد

😔😔😔 خیلی ناراحتم دکترم بیچاره سه دورست واسم اوابوست  پروژسترون  سنسولین میده که با ای ...

قرص کوکیوتن و کپسول رویال ژل و پیاده روی و سالم خوری هم واقعا جواب میده ایناروامتحان کن ب دکترت بگو این قرص هارو برات بنویسه

خانما من اینماه لتزو و اچ سی دارم امروز پیامک تزریق واکسن کرونا اومده فردا برم بزنم بعضیا میگن واکسن ...

سلام.عزیزم خوبی منم تو اقدامم ولی سه روز.پیش دوز اول زدم گفتم من اقدامم مشکلی پیش نمیاد گفت نه ولی خب توکل ب خدا انشالله ک مشکلی پیش نیاد

خدایا خیلـــــی خسته ام....بغلــــم کن...😔
2804
عزیزم به نظر منکه راست و چپ بودن و ضربان قلب ربطی به جنسیت نداره. آخه من خلافشو خیلی دیدم 😉 خودت چی ...

والا خودم و همسرم پسر 

ناشکری نباشه

ولی کلا اخلاقیات پسرا خیلی بیشتر دوس دارم

👪
کی اوج میره اقدامام شروع کنم بنظرتون

میشه یه دونه از نزدیک بنداری؟ 

آخه واضح نیست شاید م رسیده باشه.. وقتی کامل شبیه خط او ل بشه رو اوج هست.. ببین من میزارم نگاه کن

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
2805
خوب چجوری برم برنامه بدین برا جنسیت پسرم .این بگم ترشحات شروع نشده

اقدامات ۲۴ ساعته باید برید اگ میتونی سونو برو تا وضعیت فولیت بفهمی

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
واسه زردیش امروز براش قطره میخرم از داروخانه بدم  ادرارشم دیشب به اونجاش کره زدیم صبح دیدم مای ...

آره خوبه... کره رو نشنیدم.. ولی خنکی بهش بده ادرارش میاد... 

نگران شیر هم نباش.. توی سزارین دیرتر شیر میاد.. 

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
2801