2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری، کیت تخمک گذاری، دختر دار شدن و پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1719783 بازدید | 136169 پست
چرا تنبلی داشتین که اون زمان قرص خوردین  واقعا من خیلی حالم بده احساس میکنم اگه دارو بخورم تخم ...

چندماه اقدام کردم باردار نشدم دکتر بهم کلومیفن داد.. 

نه بابا چرا مصنوعی باشه الان دخترهای من مصنوعی هستن😅

اون قرص فقط باعث تحریک تخمدان میشه خودش که فولیکون نمیسازه..تخمدان می‌سازه. 

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندماه اقدام کردم باردار نشدم دکتر بهم کلومیفن داد..  نه بابا چرا مصنوعی باشه الان دخترهای من ...

😔😔😔

خیلی ناراحتم دکترم بیچاره سه دورست واسم اوابوست 

پروژسترون  سنسولین میده که با اینا تخمک خوب شه ولی میگه خوب نیست 

احتمالااین سری لتروزل یا کلومیفن بده با تقویتی انگار راه نمیوفتم

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️
2803
جنسیت مهمه اسپرم هم بخاطر فاصله کم اقدامها ضعیفه    

اسپرم ها ضعیف نیستن که تعدادشون فکر کنم کمتر میشه تازه میگن تحرک خیلی بیشتر میشه... امید به خدا عزیزم استرس نداشته باش حتما یه اسپرم زبان زرنگ قوی نداری که منتظر بوده.. 🥰🥰💓

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

سلام. دوستان به نظرتون کیت من اصلا رفته رو اوج؟ تنبلی تخمدان دارم این ماه اولین باره لتروزول خوردم. دکتر واسم سونو ننوشت گفت استرس میگیری که کی آزاد میشه ولی یکی در میون اقدام کن.

مرضیههههه من آخرین اقدامم پریشب بود درد تخمدان داشتم و کیتمم پررنگ بود فرداش کیتم کمرنگ و دردمم تموم ...

۳۶ ساعت بد زدن ازادسازی تخمک دیگ ازاد میشه الکی سخت نگیر

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
2804
۳۶ ساعت بد زدن ازادسازی تخمک دیگ ازاد میشه الکی سخت نگیر

اقدام آخرم 33 ساعت بعداز آمپول بوده، دیگه پرونده رو بستیم هرچی بالایی بخواد  

یه چیز عجیبی هم پیش اومد تا صبح که خوابیدم صبح بیدار شدم معذرت میخوام دریغ از یه قطره ترشح  تا حالا همچین اتفاقی نیفتاده بود برام قربونشون برم پسرام به صف وایسادن تخمک رو بردارن برا خودشون  

😔😔😔 خیلی ناراحتم دکترم بیچاره سه دورست واسم اوابوست  پروژسترون  سنسولین میده که با ای ...

ناراحت نباش عزیزم. ان شاءلله که خدا واست بخواد به زودی زود مامان بشی..

همه چی دست خداست..منم یه دوره لتروزول خوردم.. دوسه ماه پیش ولی باردار نشدم.با ناراحتی چیزی درست نمیشه.. فقط توکل کن به خدا 

امیدوارم به زودی نی نی قشنگت بیاد تو دلت🙏الهی آمین 🤲 

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
2805
اگر همسرتو تقویت کردی و مکمل خورده نگران نباشه اون اسپرما از 3ماه پیش ساخته شده بسپر بخدا انشاله گرف ...

فقط گاهی موز و عسل و سیاهدانه و ویتامین ای خورده اونم خیلی کم... 

ترشیجات و ماست و دوغ هم تعطیله تقریبا...

شوهرم همکاریش ضعیفه کاسنی اینا رو نتونستم بخوردش بدم

دعا کنید برام  

سلام مرضیه جان.خوبی عزیزم رفتی واکسن دی چطور بود?......راستی مرضی جان کیت من بالاخره امروز رفت رو اوج میشه راهنماییم کنی ببینم تخمکم کی آزاد میشه بنظرت عصری اقدام کنم بهتره یا بزارم آخر شب از دیروز ترشحات دارم دیروز صبح ساعت ٧ یه اقدام رفتم بعدی بهم بگو لطفا ممنونم

2801