2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری، کیت تخمک گذاری، دختر دار شدن و پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1719783 بازدید | 136169 پست
تو اقدام مشکلی نداره برو عصب کشی کن بعدش برای احتیاط صبرکن تا موعدت 

گفت دومرحله عصب کشی داری حالا نمیدونم فاصله این دومرحله چندروزه

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
جمعه رفتی بهش بگو تو اقدامی فاصله شو برات کمتر میکنه که بیخطر باشه

حالا ذکترم گفت رفتی سونو عکس بگیر از سونو توواتساپ برام بفرست تا بگم کی آمپول و اقدام داشته باشی امروز نهم سیکلمه پس فردا میرم سونو عکس و اینا فرستادم این رو هم ازش سوال میکنم ببینم خطر داره یا نه

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها تو رو خدا منم‌دعا کنید شرایط منم میدونید که چطوریه🥺نزدیکای اقدامم شده....اصن یه جوریه حالم...توروخدا دعا کنید برام خیلی خیلی محتاج دعاهاتونم...انشالله ثوابش به خودتون برگردخ...

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
سلام خوبین ببخشین نمیتونم پیاما بخونم عجب گیری کردم کمر درد یه طرف سوزش بخیه یه طرف افسردگی یه طرف ش ...

ساناز عزیزم مبارکت باشه بالاخره پسر نازتو بغل گرفتی  اگه مادرا این همه سختی نمیکشیدن ک بهشت زیر پاهاشون نبود ایشالله هرچی زودتر خوب میشی یکم بهتر شده غکس ۳وپونصدی سفیدمونو بزار حال کنیم

جدیدا تاپیک چقد خلوت شد، همه باردار شدن جز ۱۰نفر اینا هم باردار بشن در تاپیک باید تخته بشه☺

خداکنه ما باردار بشیم نترس مرضیه جان فقط اسم تاپیکو عوض میکنیم میزاریم مامانای ٤٠١  ما حالا حالاها دست از سر تو برنمیداریم تا وقتی که بچه بیاد وبخوایم از شیر بگیریم کنارتیم عزیزم  

2804

خانما من اینماه لتزو و اچ سی دارم امروز پیامک تزریق واکسن کرونا اومده فردا برم بزنم بعضیا میگن واکسن کرونا برای اقدامی ها خوب نیست؟ الان چیکار کنم واکسن بزنم یا نزنم؟؟؟؟؟

لطفا کمک کنید به نظرتون کیتم از اوج افتاده یا هنوز نه چهار تا اقدام رفتم با فاصله ۲۴ ساعت به قول معر ...

بهد نظر داره میاد پایی🥰.. واای ایندمیتها رو از کجا گرفتید من اصلا پیدا نمیکنم 😕

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
خانما من اینماه لتزو و اچ سی دارم امروز پیامک تزریق واکسن کرونا اومده فردا برم بزنم بعضیا میگن واکسن ...

سلام عزیزم پزشک من نظرشون اینه که تو اقدام نزنید... 

درصورتی که باردارم هستید ۱۲هفته به بعد 

اگرم زدید اقدام دوهفته بعد از دوز دوم. 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
2805
سلام دوستان میشه راهنماییم کنین سیکلم ۳۵روزس

هنوز به اوج نرسیده گلم

سلام دوستان میشه راهنماییم کنین سیکلم ۳۵روزس

ساعت چند زدی... با یکم فصله بزن دوباره 

روی برگه ی سفید بچسبون نو عکسا واضح بیا بیشتر کیت ها رو بگیر... تا واضحتر بیافته رنگش🥰💓

2801