2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027680 بازدید | 355203 پست
ممنونم عزیزم من خیلی گرمایی بودم ولی الان خیلی لرزم میکنه ببخشید ببخشید ولی شبا اب دهنم میریزه از ما ...

منم با مادرتون موافقم. ترجیحا در درجه اول با جوراب و شلوار و لباس خودتو گرم کن‌. از خوردن چیزایی که سردن بشدت پرهیز کن. آخه همونطور که خودتم میدونی خوردن بعضی چیزای گرم خطرناکه.

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله ک دامنت سبزشده و9روز دیگ شاهدبیبی خوشرنگت باشیم

ان شاءالله

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
اره عزیزم همین تصمیمو دارم دنبال یه دکتر خوبم یکی که مریض هاشو یه نفر یه نفر ویزیت کنه و واسه کل مری ...

آره حتما دکترت رو عوض کن واز دکترت بخواه محرک بهت بده تا فولیکول داشته باشی بعدم امپول ازادسازی بزن سنو برو ببین کی تخمکت آزاد میشه وبعد برو اقدام ‌.

چون طبیعی پریود نمیشی وتخمک نداری حتما باید ازاین راه پیش بری انشاءالله خیلی خیلی زود چندتا فولی بالغ  وتپل داری واقدام میکنی ویه دختروپسر خوشگل جوونه میزنن توی دلت🙏❤

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
2804

دوستان گلم سلام.

الان اومدم خونه مامانم،مامانم از همسایشون پرچم بالای گنبد امام حسین رو گرفته بود،از طرف همگی زیارت کردم

به یاد همگی بودم

برای منتظرا و مخصوصا دوستانی که دختر دارن دعا کردم به حق امام حسین خدا بهشون اول فرزند سالم و صالح و دوم پسر عنایت کنه

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
❤❤❤❤

😘😘😘❤❤❤

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
سامی جون تو جواب بده

عزیزم به نظرم نباط هم دولیوان باید باشه 

ولی چون تا حالا با نباط درست نکردم ازبچه های دیگه هم سوال کن گلم نزنی حلوارو خراب کنی به گفته من😁😁😁

دوستان گلم سلام. الان اومدم خونه مامانم،مامانم از همسایشون پرچم بالای گنبد امام حسین رو گرفته بود،ا ...

خوش به سعادتت عزیزدلم ممنون که دعا کردی برای همه 

انشاءالله خودتم خیلی خیلی زود بارداربشی باجنسیت دلخواهت❤😘🙏

واس ما با دفترچه پنجاه بود اگه متخصص مینوشت ،،ازادشم هفتاد

ن متخصص مینویسه 65میگیره آزادش90تومن...عزیزم هرکی هرچی دلش میخادمیگیره سرگردنه س...عزیزم انشالله شنبه میری برا سونو

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 
والا بعضی سونوگرافیستا اونقد تجربه ندارن ک بفهمن فولی کی آزادمیشه..من شنبه ک رفتم گف19ونیم سمت چپ و1 ...

اصلا دقت نمیکنن نمیگن این سونو واسه طرف مهمه بزار یکم دقت کنم.خدا بدادم برسه این ماه برم ی سونو خوب پیدا کنم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
میگه سرده رحمت و سرد میکنه ۲ ماه رعایت کن تا بدنت طبیعی بشه .منم خیلی دوست دارم 😕

اعظم جون یکی اینکه میخوام حلوا با نبات درست کنم .میشه بگی به جای دو لیوان شکر چقدر باید نبات اب کنم بریزم توش که معادلش باشه؟چه چیزای دیگه توش بریزم خوبه؟نظرتو بیزحمت در مورد عدس پلو هم بگو؟و اینکه جوشونده تخم و ریشه کاسنی خوبه؟ببخشید سوالام زیاد شد  

اصلا دقت نمیکنن نمیگن این سونو واسه طرف مهمه بزار یکم دقت کنم.خدا بدادم برسه این ماه برم ی سونو خوب ...

حتمن یه جای خوب برو..براچندم سیکلت میخای بری باهم پری شدیم.امروز5سیکلمونه

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 
آره حتما دکترت رو عوض کن واز دکترت بخواه محرک بهت بده تا فولیکول داشته باشی بعدم امپول ازادسازی بزن ...

خیلی ممنون عزیزم انشالله همه منتظرا انتظارشون به پایان برسه و خدا بهشون فرزند صالح و سالم بده

خدایا شکرت
2809