2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027719 بازدید | 355203 پست
چراهیچی ب هیچی؟آزش خوب نبودمگ؟

اصلا از نداده فعلا دکترش برا دو ماه دارو داده بود که از اواسط مرداد شروع کرده به خوردن.تازه من اون موقع که میخوام بفرستمش از داروهاشو تموم نکرده.خسته شدم.میخوام ببینم اگه اکی شده مهرو از دست ندم

انشاللهههه عزیزم فکر کنم یسری قرص هم میده  اخه برام سخت هم میشه از ی شهر دیگه برم تهران‌. فکر ...

خو قرصی ک میده وویتامین ای 400...ویتامین ث..و چیزایی ک تو رژیم بجه هابوده برو اونجا رژیم#  صفحه ب صفحه بخون براخودت جمع بندی کن

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فاطمه من اين ماهم هيچي شد اصلا تخمك فعال نداشتم ولي همينطوري اقدام كردم  ٢،٣ ماه ديگه هم  ...

انشالله ک توهمین اقدامت پسرت تودلت نشسته..

2804
اصلا از نداده فعلا دکترش برا دو ماه دارو داده بود که از اواسط مرداد شروع کرده به خوردن.تازه من اون م ...

حتمن ببرش عزیزم..چون دارو 40تا70روزمتغیره و نظرات فرق میکنه ک تاثیرمیذاره رواسپرم..انشااله ک همه چی اوکی باش

نه خوب نیست چون اگه حامله باشی نمیذاره درست لانه گزینی کنه.البته نظر منه

عه، اخه ميخوام  وزن كم كنم، ورزش كه نميشه كرد رژيمه پسر دار شدنم همش چيزاي پركالري داره بايد بخوريم پي چجوري وزن كم كنم 

انشالله، ولي امكان نداره باردار شم با اين وضعيت فولياي به درد نخورم مگه اينكه معجزه بشه

والا بعضی سونوگرافیستا اونقد تجربه ندارن ک بفهمن فولی کی آزادمیشه..من شنبه ک رفتم گف19ونیم سمت چپ و13ونیم سمت راس گف پس فردااحتمالن آزادبشه..فرداش ک رفتم البت یه جادیگ  گف آزادشده و اون 13ونیم شده بود11..دیگ اصرارکردم دقیق بگه گف دوسی سی مایع آزاددیده شده

فدات شم ممنون.ایشالله که این ماهم اخرین ماه اقدامت باشه همین ماه گل پسرت بشینه تو دلت

مرسی عشقم انشالله🙏..انشالله مهرهم بااولین تزریق سرنگ توهم گل پسری تودلت بشینه و طعم.انتظارو ن تو ن هیچ منتظری نکشه..چون واقعا سخته

2809