2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027777 بازدید | 355203 پست
عزیزم  دونه دونه بده بخوره مثلای دونه انبه پسته فندق  خرما جداجدا بهتره  منم ...

اره رز جونم این جوری بیشتر میپسنده ،دیگه براش اونجوری درس نمیکنم ،،معمولی درست میکنم ولی جدا جدا سخته خدایی وقت نمیشه در طی روز همه رو بدم بخوره 

رز جان خوبی قربونت برم؟ چندروز پیش صلواتا به نیت شماهم بود، صدات کردم ولی فک کنم آبی نشد ندیدی الهی ...

فدای محبت لیانای مهربونم بشم 

مرسی عشقم 

لنشاءالله گل پسرت صحیح و سلامت بیاد بغلت عزیزدلم🤲🤲

منتظر زایمان و عکس گل پسرت هستیم 😍😍😍

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره رز جونم این جوری بیشتر میپسنده ،دیگه براش اونجوری درس نمیکنم ،،معمولی درست میکنم ولی جدا جدا سخت ...

حالا همه رو هم نخوره مهم نیست 

به خدا بعضی وقتها آدم ی کسایی رو‌میبینه پسر دارن اونم سه تا که همینطوری میمونه😏😏😏

طرف معتاد و لاغر مردنی و هیچی هم ندارن بخورن ،،،یهو سه تا پسر قد و‌نیم قد دارن...دیدم که میگم 

پس همش خواست خداست.

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
2805
@hsh_arvin     و بقیه دوستانم میشه نظرتون رو بگید لطفا  دوتا امپول محرک تخمک گذاری ...

کاشکی بعد هاش ام جی دوباره سونو میرفتی تا ببینی فولیات بزرگ شدم یانه. ولی اگه سونو نمیری بدون استرس اقداماتو برو ان شاءالله گل پسری میاد تو دلت

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
منم گرده ریختم اها منم ثعلب ریختم ی کم مزش عوض شد  بالاخره با معجون معمولی فرق باید کنه دیگه ، ...

اره دقيقا، با معجوناي خوشمزه بيرون بالاخره فرق داره به قول تو اين خاصيت دارويي داره

من يه ليوان شير ميريزم

اهان اينم فكر خوبيه ممنون كه گفتي، هر روز ميخورد همسرت؟  دنبلان و خرنوب هم داشت تو رژيمش؟  ...

تقریبا هر روز مبخورد ،،تخم بلدرچین هم خام میشکستم داخلش ،، دنبلال هم یه روز قبل اقدام خورد فقط

😍خدایا شکرت 😍
تقریبا هر روز مبخورد ،،تخم بلدرچین هم خام میشکستم داخلش ،، دنبلال هم یه روز قبل اقدام خورد فقط

اره شوهر منم ٥ ماهه تقريبا هر روز ميخوره، قرص هم ميخوره

تخم بلدرچين منم يه بار زدم طعمشو خيلي بد كرد نتونست بخوره

دنبلانم شنيدم خيلي خوبه اين سري ميخوام بدم بهش 

حالا اين ماه ازمايش بده ببينم در چه وضعه....

تو خودت داروي محرك تخمك گذاري ميخوردي يا طبيعي باردار شدي؟ چندمين ماه اقدام؟ فقطروز تخمك گذاري اقدام كردي؟ 

رز جان خوبی قربونت برم؟ چندروز پیش صلواتا به نیت شماهم بود، صدات کردم ولی فک کنم آبی نشد ندیدی الهی ...

سلام لیانا جون خوبی عزیزم , در چه حالی هستی. گل پسری چطوره  

من که این دو روزه از درد تخمدان هام دارم میمیرم , نمیتونم هیچ راه برم افتضاحم افتاده , به نظرت چرا تخمدان هام دارن میترکن از درد

عاشقتم یسنا و محمد کوچولو خدایا شکرت برا این دو تا زندگیم 
دختر من تازه داره در میاره دو تا پایین نیش زده

عزیزم تیکرت مبارک , خیلی خوشحال شدم برات . انشاا... حاملگی راحتی داشته باشی     

دختر گلت چند سالشه ?

عاشقتم یسنا و محمد کوچولو خدایا شکرت برا این دو تا زندگیم 
من هم خیلی میترسم از دل شکستن .... انشاءالله خدا یه پسر صحیح وسالم قسمتت کنه قربونت برم تا دیگه دلت ...

اره سامی جون ،ادم هیچی نمیتونه بگه فقط باید صبر داشته باشی که ان شاءالله خدا با ارادش جواب بده بهشون،،منم توکل کردم به خودش ان شاءالله که خدا کمکم کنه

مرسی از دلداریت عزیزم ،دعام کم دعای دیگران در حق ادم زودتر میگیره

2809