2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027778 بازدید | 355203 پست
ممنون عزیزم از راهنماییت. از دیروز یکم بهتر شدم. اینارو گفتی میخرم    

انشالله که روز به روز بهتر میشی من الان کامل خوب شدم ،،،،من سر ظهرا حالم یه جوری میشد پاهام و دستامو خیس میکردم دراز میکشیدم بهتر میشدم ،،،هروقت احساس حالت تهوع هم داشتی دراز بکشی بهتره ، 

😍خدایا شکرت 😍
@hsh_arvin     و بقیه دوستانم میشه نظرتون رو بگید لطفا  دوتا امپول محرک تخمک گذاری ...

ماهور جان وقتی ترشح داری اکثرا دوروز بعد ت گ داری،،کیتت هم که منفی پس حتما هنوز مونده که ازاد بشه ،وقتی هاش ام جی زدی به نظرم رشد میکنه عجله نکن ،،من شما رو خبر ندارم که تخمک ازاد میکنی هر ماه یا نه ولی به نظرم هاش سی جی نزدی هم نزدی

بازم ببین اعظم و بقیه دوستان چی میگن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من توش گرده نخل ریختم نمیدونم از اون بود خوشش نیومد🤔🤔🤔 البته من سفت درست کردم  کلا این شوهر ...

خواهش میکنم توش حتما دارچین بریز هم گرمیه هم خوشمزش میکنه یه مقدارم رقیقش کن که راحتر و با میل بخوره

2804
بچه ها شما معجون چجوری برا شوهراتون درست میکنید من الان ی معجون درست کردم توش ی کم گرده نخل و جینسین ...

منم درست ميكنم اصاا خوشمزه نميشه شوهرمم دوست داره ولي با غر ميخوره ميدونه براش خوبه 

شير،يه دونه موز ،٣،٤ تا خرما بدون هسته و پوست، پودر نارگيل، پودر ثعلب ،پودر كنجد ،پودر بادوم گردو پسته، بعضي وقتا انبه، دارچين 

منم درست ميكنم اصاا خوشمزه نميشه شوهرمم دوست داره ولي با غر ميخوره ميدونه براش خوبه  شير،يه دو ...

من بجای شیررر نبات می ریختم توی آب داغ و سرد که میشد استفاده ش میکردم ،، آخه شیر سرده 

😍خدایا شکرت 😍
منم درست ميكنم اصاا خوشمزه نميشه شوهرمم دوست داره ولي با غر ميخوره ميدونه براش خوبه  شير،يه دو ...

منم گرده ریختم اها منم ثعلب ریختم ی کم مزش عوض شد 

بالاخره با معجون معمولی فرق باید کنه دیگه ،،این معجون حالت دارویی داره ،ولی نصفشو بیشتر نخورد

شیر چقدر ریختی پانیذ؟

@hsh_arvin     و بقیه دوستانم میشه نظرتون رو بگید لطفا  دوتا امپول محرک تخمک گذاری ...

ماهور جون

بی خیال بشو و امپول نزن و فقط اقداماتت رو از امشب که ترشح داری برو.

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

این شوهر عتیقه من میگه این خرتا وپرتا رو جدا با اب بده بخورم ولی معجونت خوشمزه باشه میدی بخورم ،،مثلا خرنوب و براش دم میکردم انگار که سم میخاست بخوره درحالیکه به نظر من اصلا هیچ طعمی نداشت ،به خاطر همین پودر کردم با اب میدم میخوره نمیگمم خرنوبه ،حالا نمیدونم تاثیر داره یانه

من توش گرده نخل ریختم نمیدونم از اون بود خوشش نیومد🤔🤔🤔 البته من سفت درست کردم  کلا این شوهر ...

عزیزم 

دونه دونه بده بخوره

مثلای دونه انبه

پسته

فندق 

خرما

جداجدا بهتره 

منم شوهرم اینجوری معجون درست کنم نمیتونه بخوره 😐😐

گرده ی نخل هم با عسل قاطی کن و گلوله کن بده مثل قرص بخوره

خوراکیها هم جدا جدا بده 

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
2809