2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027778 بازدید | 355203 پست

بچه ها شما معجون چجوری برا شوهراتون درست میکنید من الان ی معجون درست کردم توش ی کم گرده نخل و جینسینگ ریختم ،،شوهرم با بی میلی تمام خورد میگه اصلا خوش مزه نبود،،چه ترفندی بزنم بخوره؟؟🙄🙄🙄

حتما تاثیر داره چون وقتایی ک خودم رعایت میکنم اون سیکلم خوبم اما کفتی رلایت نکنم داغونم...خانمه بهم ...

عزیزم یه سوال ،من امپول یوروفولیتروپین fsh دوتا داشتم خونه  همونارو زدم .یکی نهم شب و یکی هم دیروز غروب زدم ..میگم اچ سی جی رو نزنم دیگه چون ک فکر نمیکنم سایزش به بالا برسه فوق اش 16 بشه.من امروز 11سیکلمم و ترشحات تخمک گذاریو دارم ولی کیتم مثبت نمیشه حاله میندازه ..سونو هم نمیتونم برم ..بنظرتون امکانش هست ک تخمک مثلا تو سایز 14و اینا جذب بشه و اصلا ازاد نشه ؟؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ده روز بگذره ،ی روز از موعدت هم بگذره نشون میده

واقعاااااا؟؟؟؟؟؟ واااای چه خوب

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    
2805

@hsh_arvin    

و بقیه دوستانم میشه نظرتون رو بگید لطفا 

دوتا امپول محرک تخمک گذاری زدم وقتی فولیکول روز نهم سیکلم 10بود ،امروز 11سیکلمم و ترشحات تخمک گذاریو دارم ولی کیت مدیکور هاله میوفته ،سونو نمیتونم برم ...بعید میدونم سایز فولی به بالاتراز 15 و 16 برسه بنظرتون امپول اچ سی جی بزنم یا لازم نیست دیگه ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
اره عزیزم بی بی چک داری؟؟ برو بزن بیا ان شاءالله که حامله ای،،عکسشو بزار ببینیم ماهم

نه توخونه ندارم دوتا داشتم ماه پیش تمومشون کردم. نمیخوامم ب شوهرم بگم اون ماه همش مسخرم کرد. میخوام مثبت شه بعد سوپرابزش کنم. باید عصر برم یواشکی بخرم

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    
بچه ها شما معجون چجوری برا شوهراتون درست میکنید من الان ی معجون درست کردم توش ی کم گرده نخل و جینسین ...

من یدونه موز دوتا خرما بدون هسته و پوست،یه قاشق عسل طبیعی،۱۰ تا پسته پنج تا فندق پنج تا مویز پنج تا کشمش سبز دو تا گردو دو تا انجیر یه قاشق چایخوری پودر نارگیل یه مقدار دارچین و یه مقدار کنجد با یه لیوان شیرو مخلوط میکنم میدم

اشکال نداره ،چند روزه عقب انداختی الان؟؟

یه روز 

من یدونه موز دوتا خرما بدون هسته و پوست،یه قاشق عسل طبیعی،۱۰ تا پسته پنج تا فندق پنج تا مویز پنج تا ...

من توش گرده نخل ریختم نمیدونم از اون بود خوشش نیومد🤔🤔🤔 البته من سفت درست کردم 

کلا این شوهر من اداهاش رو مخه😡😡 خیلی بد غذاس 

حالا دفعه بعد شیرش و بیشتر کنم شاید خوشش اومد خورد

ممنون عزیزم

2809