2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027727 بازدید | 355203 پست
عزیزم منم دو ماه قبل بارداری به اصرار یکی از فامیلام رفتم پیش یه خانمی که مامای قدیمی بود پیر زن بود ...

حتما تاثیر داره چون وقتایی ک خودم رعایت میکنم اون سیکلم خوبم اما کفتی رلایت نکنم داغونم...خانمه بهم گفت فعلا امادگی برا بارداری نداری ۲ ماه دارو بخورم ماه سوم مجاز برا اقدام اونم البته ی دارو دیگه داره که باید ازش بگیرم.از دکترها امیدی نیست دلم فعلا به طب سنتی خوشه.

الهم صل علی محمد و ال محمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
حتما تاثیر داره چون وقتایی ک خودم رعایت میکنم اون سیکلم خوبم اما کفتی رلایت نکنم داغونم...خانمه بهم ...

شاید الان بارداری

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بعید میدونم ..یعنی امید ندارم..

ن بابا.همه چیز خوب بود ی ضخامت بود فقط

ایشالا ک بارداری

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ن بابا.همه چیز خوب بود ی ضخامت بود فقط ایشالا ک بارداری

اخه ۲ تا فولیکول هام ازاد نشده بود سایز صخامتم هم برا باردار بودن خیلی کم بود .بخاطر همین ناامیدی رفتم پیش خانم کریمی چون مطمعن شدم باردار نیستم.اگه باشم ی یه معجزه ست بال در میارم

الهم صل علی محمد و ال محمد

بچه ها من یک روز از موعد پریودم گذشتته. دل درد سردرد و حالت تهوع خیلی اذیتم میکنه. سردلم احساس سنگینی دارم. خیلی امیدوار شدم. ماه دوم اقدامم میشه ینی باردار باشم؟طاقت ندارم ۱۰ روز از موعد بگذره بعد بیبی چک بزنم

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    
2809