2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027680 بازدید | 355203 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
منم همینجوری بودم خرما با چایی میخوردم 

ممنونم عزیزم من خیلی گرمایی بودم ولی الان خیلی لرزم میکنه ببخشید ببخشید ولی شبا اب دهنم میریزه از مامانم پرسیدم گفت نشونه اینه که سردیت کرده 

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
اره ٦٨٤٠٠ ميگيره😁 دقيق گفتم حالا اين سري ميري زنگ بزن بپرس ببين ازاد چقدر ميگيره  فاطمه تو د ...

آره محرک لتروزول میخوردم 5تا دوبارآی یوآی زدم آمپولودوتاهمزمان...ولی ماه اقدام پیشم محرک.خوردم آمپول نزدم..این ماه تصمیم گرفتم10تا بخورم آمپولم بزنم حالا ببینم.خداچی میخاد..حتمن میپرسم ولی فک کن اینحاآزادش بیشترباش 

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 
منم طب سنتی رفتم یه کاغذ بهم داد برا رژیم نوشته بود تخم و ریشه کاسنی دم کنم. منم دم کردم دوماه کامل ...

ا پس خوب شد خیالم راحت شد.فکر کنم از همون تو یاد گرفتم رفتم خریدم.بعدش که گفتی برگشو خریدی ترسیدم گفتم نکنه تخمش خوب نباشه!

بعيد ميدونم اخه سيكلام ٢٧ روزس امروز ١٥ سيكله فكر نميكنم هفته اينده باشه  حالا از امشب ميخوام ...

آهان اگه سیکل هات ۲۷ روزه هست پس توهمین حوالی تخمک آزاد میکنی همچنان به اقدامت ادامه بده گلم انشاءالله گل پسری میشینه تودلت این ماه😊🙏❤

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
آهان اگه سیکل هات ۲۷ روزه هست پس توهمین حوالی تخمک آزاد میکنی همچنان به اقدامت ادامه بده گلم انشاءال ...

فدات مهربون همچنين ، با اينكه مطمعنم نميشه ولي اره اقدام كردم تا خدا ببينيم چي ميخواد

2809