2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
من آیین نامه بار اول قبول شدمولی شهری رو انگار هیچوقت نمیتونم نمیدونم چرا😭😭😭💔منم بخدا خسته شدم د ...

یه مربی مرد بگیر یکی دوجلسه اوکی میشی 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
من آیین نامه بار اول قبول شدمولی شهری رو انگار هیچوقت نمیتونم نمیدونم چرا😭😭😭💔منم بخدا خسته شدم د ...

انشاالله قبول میشی شهری هم بار اول قبول میشی مثل من داغون نمیشی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔

ببین کتابو جز به جز بخون دقیق جوری ک سوالو دیدی بدون اینکه نگاه به گزینه کنی جوابش یادت بیاد 

من بار اول با همین روش قبول شدم

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹

چرا؟من باهمسرم میرم بیرون شبا دور میزنم ولی دور برگردون سربالایی خاموش میکنم کلاسام هفته پیش تموم شد

2809