2777
2789
عنوان

جریان پول وام و شوهر و داداشم

28204 بازدید | 424 پست

هی میاید تاپیک میزنید که چی هی میگید خولی نمی‌دونم حروم خور فلان بهمان

اصلا درست نیست ندیده و نشناخته اینقدر به خانواده ای که کوچکترین برخوردی باهاشون نداشتین حرف بزنید صدبار گفتم برا بار صد و یکم میگم من نمیگم طرفدار داداشم هستم اتفاقا داداشم نه به لحاظ قانونی ولی به لحاظ انسانی و اخلاقی وقتی وضعش خوب شد و دید ما وضعمون خوب نیست باید پول رو همراه با مقدار اضافی که برا اون دیگه هیچی بود برمیگردوند حتی وقتی بابام بهش گفت ماشینشون خوب نیست می‌خوان ماشین عوض کنن پولی بده قول داد و نداد بابامم دست و بالش خالی بود خودش ۵۰ تومن داد چند بار بابام غیر مستقیم برای ما ازش پول خواست ولی نداد حتی گوشی من شکست و زنگ زدم بهش گفتم گوشیم شکسته اوضاع داغونه پول نداریم بخریم بازم نداد و بابام برام گوشی خرید در کل می‌خوام بگم هر چقدر برادرم  بدی کرد بابام خوبی کرد همه جا و همه وقت پشتم بود و پشت شوهرم بود من گفتم به لحاظ اخلاقی و  حفظ احترام بابام و ملاحضه خوبی های بابام و اون همه همراه بودن من تو سرد و گرم زندگی و نداریش شوهرم که ادعای عاشقیش میشد نباید اینکارو میکرد وسلام ختم کلام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
2805

حساب پدرتون از برادرتون جداست 

اگه به جای برادرت ...برادر شوهرت پولتو میخورد به خاطر پدرشوهرت میگذشتی از برلدرشوهرت والا شوهرت خیلی انسانه این رو بپذیر

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبی های پدرت سرجاش...

بدی های داداشت هم سرجاش...

چه ربطی ب هم دارن.

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

جنجال و پربازدیدی دوست داری آره؟ امروز فردا تَشتِ فیک بودن تاپیکای تو هم از بالا پشت بوم سایت می‌افته😁

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
2809