2777
2789
عنوان

جریان پول وام و شوهر و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 28319 بازدید | 424 پست

ببین اگه هزار بارم تاپیک بزنی هزار نفر آدم بهت میگن کلا مغزت کجه،دوست عزیز لطفا بفهم شوهرت این وسط آدم بده جریان نیست هرچقدرم بدی کرده باشه،هرکس جای اون لود همین میکرد وسلام ختم کلام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

این چیزا به ما ربطی نداره فقط داریم میگیم شاید به خودت بیای انقد شوهرِ بدبختتو تحقیر نکنی وگرنه ما کجای زندگیتیم

ننه باباتم خیلی دلشون‌بخواد از همچین دامادی نوه داشته باشن،ریشه و بوته ی خوبی داره،داداشِ تو خیلی عجیب هریب و مال مردم خوره

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

اینجا به مشت زن ستیزه انتقام جو ریخته که چشم بسته قضاوت میکنندو خودشونم عقل کل میدونند از من میشنوی شوهرت دوست داشتنش ربطی به اون وام نداره ،ولی برادرت که جبران نکرده اینجا اشکال از خودت بود که نباید پولو میدادی از اول رو حساب اینکه داداشته ولی شوهرتم حق نداره واسه پول خودشو بکشه چه معنی داره که اینقد پول پرسته که بخاطر اون پول این بازیارو در اورده سرت و یکذره از خودگذشتگی به خرج ندادو بعد این همه داستانیی که سرت اورد هنوز داره اذیتت میکنه ،وقتی نمیتونی کاری بکنی اشتباهتو بپذیر و با برادرت حرف بزن و بگو زندگیت داره از هم میپاشه و در نهایت با شوهرتم در نیوفت که بیشتر از این کش دار نشه

بلاخره همه چیز درست میشه

شوهرت واقعا عاشقه توعه که هنوز با این همه کج فهمی باهات مونده،تو از ابتدای این جریان باید نیفهمی بازآید پشت شوهرت وایمیستادی،الان چی به دست اوردی؟احترام برادر؟یا خیلی تو چشم پدر مادرت عزیز شدی؟هیچی تو هیچی به دست نیوردی با این کارت....

عزیزم چون گفتی بارداری من نخواستم پیام بزارم که آزرده خاطر نشی

اما شما گفتی داداشم گفته دو هفته ایی برمیگردونه و تو سودش شریکمون میکنه

حالا یه کاربر اومد گفت تو ضرر زیان هم شریک میشین احتمالا متن رو نخونده بود کامل و شما همونو طناب ماهیگیری خودتو خانوادت کردی که اره چه پولی دیگه داداشم بهمون برگردونه

عزیزم شما و خانوادت مقصر صددرصد هستین و چه خانوا‌ده شوهر و شوهر خوبی داری که باهات ادامه دادن قدرشوهرتو بدون

اینجا به مشت زن ستیزه انتقام جو ریخته که چشم بسته قضاوت میکنندو خودشونم عقل کل میدونند از من میشنوی ...

شوهرش پول و دارایی نداشته باشه همین خانوم از هستی ساقتش میکنه عزیزم بعدشم پول خودشه چه از خود گذشتگی سرمایه زندگیشون بوده دادن دستش برادر اسی به امید سود و زندگی بهتر

نه دم باقی، نه غم باقی🍃🦋
اسی خب چرا با مامانت نشستین خونه اینو اون غیبتِ شوهرتو کردین؟؟؟؟؟فقط پسرِ مامانت پسره؟پسرِ مردم پسر ...

چون شوهرمم می‌رفت اینور اونور حرف میزد پولمو خوردن و خانواده نرمالی نیستن و ازین حرفا کلا چون قصد طلاق داشتم و نمی‌خواستم برگردم دیگه برام مهم نبود ما هم به اون و خانوادش حرف می‌زدیم الان من کلا با خانواده اون قطع ارتباطم اونم با خانواده من

همه این آدما سعی دارن یچیز را بهت بفهمونن قدر شوهرت را بدونی بجای اینکه هی تو فکرت بگی وای من چه زن فداکاری بودم که باهاش موندم بفهمی که در اصل فداکار شخص شوهرت!!@@@

لطفا یکم از خانوادت فاصله بگیر شوهرت واقعا ارزشش را داره،ما همه غریبه هستیم لطفا تلنگری بشه برات این حرفا گوش هات رو نخوابون

اینجا به مشت زن ستیزه انتقام جو ریخته که چشم بسته قضاوت میکنندو خودشونم عقل کل میدونند از من میشنوی ...

زن ستیز چیه 

شوهر این خانم بعد شش سال زبون باز کرده چون این خانم و خونوادش هیچ کجا حقی به شوهرش ندادن حتی مادرش کلی حرف بار دوماد کرده تاپیکای قبلشو بخون 

چون شوهر  این خانم دیده داداشه به کتف راستشم نیست و هی داره پول پارو میکنه ناراحت شده 

خداوکیلی کلاه خودتو قاضی کن ببین میتونی به پول الان از پونصد میلیون پول بگذری؟؟

2809