دختر من که نه کل سال تحصیلی تنشه مگه اینکه بریم مهمونی .....حتی شبها که با ماشین میریم بیرون بازهم در نمیاره
مدرسه ها که تعطیل میشه تازه خانم دنبال لباس تو این سوراخ موش و اون سوراخ موش
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
پسر من هشت ساله هست همینه گلوم پاره بشه گوش نمی کنه
خیلی بده عوض نکنن می افته گردن ما
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
استارتر چه ربطی به حموم داره مگه میشه ادم کل هفته یه لباس بپوشه؟ اونم هم بیرون هم تو خونه؟ فکرکردن ب ...
پوشیدن یک لباس کل هفته حال بع زن ؟
من میدونم لباسش تمیز ولی نمی دونم چرا دائم تنشه
پسر منم ده بار باید بگم آخر هم خودم باید فرم مدرسه رو از تنش در بیارم. مادرشوهرم معلم بود و فامیله یادمه بچه بودم میرفتم خونشون همیشه با مانتو شلوار میدیدمش با هموناذمیخوابید و با همونا صبح میرفت مدرسه.