2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61220 بازدید | 957 پست
نتیجه کلی تاپیک های نی نی سایت 👇🏻اصلا بچه نیارید ✋🏻قد شوهرت کوتاهه 👈🏻بچه نیارکچله👈🏻بچه نیارشک ...

خودم شاغلم شوهرم شاغله تحصیلات دارم درامد خوب دارم خونه ماشین طلا سفر حوصله و علاقه به بچه همهههه چی دارم بازم دست و دلم میلرزه اسم بچه میاد میگم نکنه براش مادی و معنوی کم بذارم . نکنه از پسش برنیام خوب تربیتش کنم با این همه کار و گرفتاری  . بعد یکی میاد تو نی نی سایت اینطوری ترررررررررر میزنه ب اعصاب آدم

سلامشما هم لطفا تا وقتی کامنتهای منو نخوندید قضاوت نکنید من نمیگم طلاق میگم تا وقتی فقیر هستید بچه ا ...

ماشالله باسوادید وفهمیده👏🏻👏🏻👏🏻واگه درمان نشد طلاق...

واگه نتونست طلاق بگیره حق بچه آوردن نداره...

چه نیان هاااا فدا میشن...متیناهااا...وهزاران بچه بی گناهی که قربانی نداشتن پدر ومادر خوب بودن

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برو خداروشکر کن ارایش و اکستنسن با چادر!!!!!یعنی شوهرت خیلی پایه سمن با دوتا بچه چادرساده مبپوسم بدو ...

یاخدا شما دیگه زیادی بهش رو دادی 

زیادم به حرفش گوش نکن بگو‌اختیار خودمو دارم 

من تا جاییکه پاشو رو تعهداتش نذاره جلو میرم

اونم میدونه گوش نمیدم تو بعضی چیزا خودش حدشو میدونه 

مثلا چادر را میدونم خط قرمزشه کوتاه میام ولی مژه را میگم مژه خودمه به تو ربطی نداره 

خدا میدونه چندبار جنگیدیم باهم حتی گفت بیرونت میکنم 

گفتم قبل اینکه تو منو بیرون کنی خودم میرم تا بفهمی هیچی نیستی 

یه بلوایی میشد ولی جلوش سفت وایسادم 

دفعه دوم که رفتم اکستیشن بهش گفتم دارم میرم نوبت دارم برگردم خونه یا برم یه جا گم و‌گورشم ؟سکوت کرد چون میدونه اگه یه کاری رو بخوام انجام میدم تا تهشم هستم 

آرایشم خیلی بهم‌گیر داد اوایل ولی گفتم تو‌منو همینجوری با آرایش دیدی و‌پسندیدی خودتو آتیش بزنی من همینم 

گاهی وقتا باید براشون سفت بیای وگرنه سوارت میشن 

من بااقایون راحت حرف میزنم و میفهمم بدش میاد و بعدش چیزی میگه میگم خودت راحت حرف میزنی با خانوما فک‌ کردی من الاغم؟هرموقع من بهت گیر دادم توام گیربده

ولی زیاد بگو بخند نمیکنم چون میدونم برق میگیردش😅

ماشالله باسوادید وفهمیده👏🏻👏🏻👏🏻واگه درمان نشد طلاق...واگه نتونست طلاق بگیره حق بچه آوردن نداره. ...

ممنونم

دقیقا

بچه جزو تولیدات ما نیست

جزو مسئولیات ماست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
وا مگر تو خونم ادم روسری می پوشه

چه میدونم لابد میپوشن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

والا شوهر منم از اولش شکاک بود چون دوس داشتم همیشه اطلاعت میکردم ولی واقعا سخته خیلی سخته با شوهر پارانویید باشید لطفا جدا شید هر چه زودتر ۱۲ سال تحمل کردم فقط روح و روانم رفت 

اره عزیزم همچین آدمایی هستن و خیلی بدتر از اون چیزی ک فکرشو مکنی من خودم درگیرم متاسفانه اینجور آدما هیچوقت درست نمیشن من خودم به دوتا بچه شوهرم بد دله کاراشم نمیشه کرد دیگ تصمیم گرفتم رهاش کنم به جال خودش تا حال خودم خوب باش

چه قشنگ نوشتی💔

🙏🏻🙏🏻

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید

چقدر سخته با شوهر اینجوری زندگی کردن 😑

بابای من تا الان سرسوزن نه به مامانم نه بمن شک و سختگیری نداشت

منم هیچ سو استفاده و خطایی ام نکردم

امیدوارم درایندم شوهر اونجوری گیرم نیاد که واقعا غیر قابل تحمله۰😐😐😐

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 فیلم باز📽🎬