منطق امثال شماها رو ک ادم میبینه دلش میخواد از بالای برج میلاد خودشو پرت کنه پایین
بچه عروسک خیمه شب بازیه ؟ بچه اسباب بازیه ؟ بچه وسیله تفریح و سرگرمی و دل خوش کنک شماهاست؟ باشه حرف شما قبول
من شوهرم شکاکه تنها نمیتونم پامو بیرون بذارم یه بچه میارم تو خونه سرگرم بشم دیگه دلم نخواد بیرون برم . حالا بچه دخترم بود اونم میشه لنگ من حبس میشه تو خونه . یه زمانی بخواد بره تولد دوستش یا یه کافه یا کتابخونه بره اجازه نداشته باشه . یه عقده ای افسرده هم تحویل جامعه میدم چون من ادم خودخواهی نیستم فقط ب خودم فکر کنم و دلم میخواد یه موجود از گوشت و خون خودم داشته باشم
شوهرم خیانت میکنه ؟ عیبی نداره بچه میارم ک کمتر ب این موضوع فکر کنم و سرگرم بشم و هر چی محبت از شکهرم نمیبینم از بچه ام ببینم . فوقش یه بچه با حسرت و بی محبتی بزرگ میکنم با یه پدر هرزه
شوهرم پول نداره بیکاره علافه ؟ عیبی نداره بچه میارم روزیش رو خدا میده . از،در و همسایه لباس میگیرم غذا هم بهش سیب زمینی میدم بخوره . مهم اینه من تنها نباشم بتونم به یه موجود دیگه محبت کنم . میره مدرسه لباس و لوازم تحریر نداره . اسباب بازی و عروسک نداره . حسرت یه دست لباس نو داره . حسرت یه مسافرت داره. عیبی نداره