2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61250 بازدید | 957 پست
الان توی یه تاپیکی یه خانم گفتن روسری خریدم شوهرم میگه باهاش خوشگل میشی اجازه نداری بیرون بپوشی توی ...

خودشان میخان محدود باشند ولی  اصلا با این افراد رفت و آمد نکن چون بهت حسادت می‌کنند و اذیتت میکنند ، 

ببینند شوهرت هواتو داره  یجوری اذیتت مبکنند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کسی نیومد بگه این زندانی کردن و حس بردگی از دوست داشتن زیاااده؟ و غیرت؟😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به شدت با حرفت موافقم ، ارزش زن تو جامعه همینطور هم کم هست ، همینطور مردا فکر میکنن کافی هستن به ما زور بگن مخالفت هم کردیم بر خورد فیزیکی داشته باشن ، بعضی از مردا همینقدر بی منطق و بی درک هستن 

چشم ها دریچه ی روحن!...

تازه جالبیش اینجاست حرف شما رو بهش میگیم ، بعضیا در میان میگن مرد باید همین باشه اگه غیر این نباشه که به غیرته ، خیلی عذر میخوام ، متاسفماا اگه اسم این غیرته ، ریدم به اون غیرت

چشم ها دریچه ی روحن!...

سلام من ۳ ساله متاهلم بعد هرشب شوهرم گوشیمو چک میکنه تنها جایی نمیتونم برم و خونه مامانمم فقط با خود ...

عزیز دلم ۵ سال اول زندگی مشترک مردا دنبال اعتمادن،سعی کن سربه سرش نزاری ،بزار کارشو بکنه،کم کم خودش ول میکنه،بیشتر مردا همینجورین

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

حالا اگه نامزد قبلی شوهرت دو بار میومد محل کارش خودتو میکشتی. اینقدر ادا در نیار.

وای وای این مردا ازدیشب انقدر درخواست برام فرستادن روانی شدم_فکرکنم نصف نی نی سایت مرده😂😂

🤣🤣🤣

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خدا صبرت بده🤐

😭😭😭😭😭

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید

نتیجه کلی تاپیک های نی نی سایت 👇🏻

اصلا بچه نیارید ✋🏻

قد شوهرت کوتاهه 👈🏻بچه نیار

کچله👈🏻بچه نیار

شکاکه👈🏻بچه نیار

با مامانش ارتباط داره👈🏻بچه نیار

پول زیاد داره 👈🏻بچه نیار

پول کم داره👈🏻بچه نیار

خیانت میکنه👈🏻بچه نیار

آخه این بچه بدبخت چیه که همتون گیر دادین بهش 

انقدر همه فرد گرا و خود پرست شدن که حتی حاظر نیستن یه بچه از گوشت و پوست و استخون خودشون رو تحمل کنند 

انسانیت و دیگر دوستی مرده همه فقط و فقط فکر خودشونن باور کنید علت همه این افسردگی ها و عدم لذت بردن از زندگی همین خود گرا بودنه ...

آدم لذت محبت به دیگرانو تجربه نمیکنه روحش رشد نمیکنه ....

نتیجه کلی تاپیک های نی نی سایت 👇🏻اصلا بچه نیارید ✋🏻قد شوهرت کوتاهه 👈🏻بچه نیارکچله👈🏻بچه نیارشک ...

منطق امثال شماها رو ک ادم میبینه دلش میخواد از بالای برج میلاد خودشو پرت کنه پایین 

بچه عروسک خیمه شب بازیه ؟ بچه اسباب بازیه ؟ بچه وسیله تفریح و سرگرمی و دل خوش کنک شماهاست؟ باشه حرف شما قبول 

من شوهرم شکاکه تنها نمیتونم پامو بیرون بذارم یه بچه میارم تو خونه سرگرم بشم دیگه دلم نخواد بیرون برم . حالا بچه دخترم بود اونم میشه لنگ من حبس میشه تو خونه . یه زمانی بخواد بره تولد دوستش یا یه کافه یا کتابخونه بره اجازه نداشته باشه . یه عقده ای افسرده هم تحویل جامعه میدم چون من ادم خودخواهی نیستم فقط ب خودم فکر کنم و دلم میخواد یه موجود از گوشت و خون خودم داشته باشم 

شوهرم خیانت میکنه ؟ عیبی نداره بچه میارم ک کمتر ب این موضوع فکر کنم و سرگرم بشم و هر چی محبت از شکهرم نمیبینم از بچه ام ببینم . فوقش یه بچه با حسرت و بی محبتی بزرگ میکنم با یه پدر هرزه 

شوهرم پول نداره بیکاره علافه ؟ عیبی نداره بچه میارم روزیش رو خدا میده . از،در و همسایه لباس میگیرم غذا هم بهش سیب زمینی میدم بخوره . مهم اینه من تنها نباشم بتونم به یه موجود دیگه محبت کنم . میره مدرسه لباس و لوازم تحریر نداره . اسباب بازی و عروسک نداره . حسرت یه دست لباس نو داره . حسرت یه مسافرت داره. عیبی نداره