2777
2789

از مهمون ناراحت نمیشم اما یه وقتایی شرایطش ندارم

حالا توضیح بدم چی شد : داشتیم از بیرون برمیگشتیم بچه همسایه مارو دید چند دقیقه بعد اومد در خونه. راستش خونه به هم ریخته بود و این بچه هم از اوناییه که در اتاق هارو باز میکنه و حتی سر کمد اتاق خوابمون میره.

یه مشکل خانوادگی هم برامون پیش اومده بود که اعصابمون متشنج بود. 

یه مورد دیگه که هست این بچه خیلی شیطونه این که با بچه های من نمیسازه به کنار؛ دفعه قبل همسایه پایینی از سرو صدا این بچه شاکی شده بود. (بچه های من در حد این بچه سروصدا ندارن) حالا همسایه رو امروز دیدم خیلی سرسنگین بود به نظرتون بد شد؟

اینم بگم که بچه من به خاطر مریضی دو روز تو این هفته مدرسه نرفت ممکن بود بچه مردم هم مریض بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ساختمون واسه همینه دیگ 

قرار نیست خودمونو تو معذرویت بزاریم که

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

من ترجیح میدم مستقیم بگم بهشون تا اینکه در رو باز نکنم به نظرم بی احترامیه هم به بچه هم خانواده بچه

بچه تنها اومده بود نمیشد ردش کنم اگه قبلش مامانش زنگ میزد حتماً شرایطو میگفتم

اصلا برام مفهوم نداره بچه همسایه بیاد خونم 

در کل از حضور یه بچه دیگه تو خونم خیلی عاجزم 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بیشتر ببینید

من پنج ساله تو این ساختمونم ندیدم کسی بچه شو بفرسته خونه همسایه من خودم دوتا بچه دارم همسایه بغلی هم دوتا داره ولی اصلا تا حالا نه ما رفتیم نه اونا اومدن

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی