2777
2789

﷽🌻

داشتید از این وقتایی که واسه یک مشکلی به هر دری میزنید ؟اما اتفاقی نمیفته

وقتی به هر کَس و نا کس رو می‌زنیم

وقتی یک چشم مون اشک و یک چشمون خون🩸

وقتی همه نا امید مون میکنن😓

وقتی دلشکسته از عالم و آدمیم💔

به اضطرار و به انقطاع میرسیم

و‌ متوسل به هر ذکر و دعا و نذر میشم..و صبرمیکنیم ..

✨یک دفعه ،

انگار یک سو و‌نور امید تو قلب مون روشن میشه☄️

کم کم خدا از جایی که فکرش نمی‌کردیم،کمکش رو می‌رسونه🦋

حالا میخوام بگم قسم به همون خدا🪴

اگر همه ما تا الان به اضطرار رسیده بودیم💘و استغاثه دسته جمعی میکردیم واسه ظهور امام زمان مون

خدا هم از فضلش تعجیل میکرد در ظهور حجتش

از ما حرکت از خدا برکت ...💚

💫خدا حال هیچ قومی رو تغییر نمیده

تا اون اراده تغییر درخودشون نداشته باشند.💫

🌱با نوشتن اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج# در ثواب تاپیک سهیم باشیم 🤲🙂

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید

❇️امیرالمومنین علیه السلام:

صاحب این امر (حضرت مهدی علیه السلام) رانده و آواره و بی‌کس و تنهاست. 

منبع: کمال‌الدین، ج ۱، ص ۳۰۳

❇️امام جواد علیه السلام:

حضرت مهدی علیه السلام قیام می‌کند بعد از آنکه یادش در بین مردم بمیرد. تردیدکنندگان، وجودش را منکر می‌شوند و اهل انکار، یاد او را مسخره می‌‌‎کنند.

منبع: کمال‌الدین، ج ۲، ص ۳۷۸

📌 نکته: یکی از مهمترین دلایل غربت امام زمان فراموشی یاد او در بین مردم است. 😔

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

محبوب ما تو را میخوانیم و از تو کمک می خواهیم✋💚💞

قالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ إِنَّ الَّذِينَ يَسْتَكْبِرُونَ عَنْ عِبادَتِي سَيَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ داخِرِينَ «60»

و پروردگارتان گفت:

«مرا بخوانيد تا براى شما اجابت كنم. 

همانا كسانى كه از عبادت من سر باز زده و تكبّر مى‌ورزند به زودى با سرافكندگى به جهنّم وارد مى‌شوند».🦋

خدایا ما سر تواضع و تمکین 

به درگاهت فرود آوردیم ...😓

پروردگار امام و ولی امر و آقای ما را برسان ...🤲

دل های ما را برای این امر متحد و به هم نزدیک گردان ، و ما را سربازان عصر ظهورش بفرما 🤲

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

هیچ وقت نا امید نباش که تنها گمراهان نا امید و مأیوس هستند 👇

قالَ وَ مَنْ يَقْنَطُ مِنْ رَحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّالُّونَ

«56» سوره حجر🌹

(ابراهيم) گفت:

جز گمراهان چه كسى از رحمت پروردگارش مأيوس مى‌شود.؟!

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید

🌼امام عسکری علیه السلام:

مهدی تلخی غم‌های جانگداز را جرعه جرعه می‌نوشد...

غصه‌هایی گلوگیر بر او وارد می‌شود، و دردهایی که هیچ پهلویی تاب تحمّل آن‌ها را ندارد!🥺😔

منبع: منهج الدعوات، ص ۶۶

🌼امام باقر علیه السلام:

سنتی از یوسف در حضرت مهدی سلام الله علیه است و آن، زندانی شدن است.

منبع: همان ص١۵١

📌نکته: آیا ما هم احساس زندانی بودن داریم؟ امام اینچنین حالی دارد. اینکه ظلم‌ها را می‌بیند اما نمی‌تواند کاری در جهت اصلاحش انجام دهد بزرگترین زندان را برای ایشان ایجاد کرده است.

بیشتر ببینید

با این کار معادل یک حج و یک عمره ثواب ذخیره کن😍

سَدیر (یکی از یاران امام صادق (ع)) گفته است که امام صادق علیه السلام به من فرمود:ای سدیر، آیا هر روز قبر حسین بن علی علیه السلام را زیارت می کنی؟ عرض کردم:خیر، فرمود:چقدر شما جفاکارید! و سپس فرمود:در هر جمعه زیارت می کنید؟ عرض کردم:خیر، فرمود:در هر ماه زیارت می کنید؟ عرض کردم:خیر، فرمود:در هر سال زیارت می کنید؟ عرض کردم:گاهی زیارت می کنیم. فرمود:ای سدیر، چقدر به حسین علیه السّلام جفا می‏ کنید! آیا نمی دانی خداوند دو میلیون فرشته ژولیده موی و خاک آلود دارد که به طور مداوم بر حسین بن علی علیه السلام گریه می کنند و قبر او را زیارت می کنند و خسته نمی شوند؟ ای سَدیر، چرا خود را مقیّد نمی سازی که هر جمعه پنج بار و هر روز یک بار قبر حسین بن علی علیه السلام را زیارت کنی؟ عرض کردم:بین ما و قبر او فرسخ ها فاصله است! فرمود:به بلندی برو، به سمت راست و چپ خود توجه کن، سرت را سوی آسمان کن و سپس به سوی قبر حسین بن علی علیه السلام توجّه کن و بگو:«السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا أَبَاعَبْدِاللَّهِ، السَّلَامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَهُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ».

اگر چنین کنی، برای تو یک زیارت نوشته می شود و هر زیارت معادل یک حجّ و یک عمره است. سدیر گفته است که گاهی می شد که در یک ماه بیش از بیست بار این کار را انجام می دادم🪴

و‌ همچنین از بزرگان ما رسیده که همراه هر غسلی چه واجب و‌چه مستحب نیت غسل زیارت امام حسین ع کنید 

بیرون آمده و سلام‌بدید محضر آقا امام حسین ع که در این صورت ثواب یک زیارت برای شما ثبت میشود ...به همین راحتی 🤷 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

أَکْثِرُو الدُّعاءَ بِتَعْجیلِ الْفَرَجِ فَإِنَّ ذلِکَ فَرَجُکُمْ.»: بحار الأنوار ج۵۲ ص۹۲

برای تعجیل فَرَج زیاد دعا کنید، زیرا همین دعا کردن، فَرَج و گشایش شماست.

اتّفاق و وفای به عهد

«.. ولَوْ أَنَّ أَشْیاعَنا وَفَّقَهُمُ اللّهُ لِطاعَتِهِ عَلَی اجْتِماع مِنَ الْقُلُوبِ فِی الْوَفاءِ بِالْعَهْدِ عَلَیْهِمْ لَما تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الُیمْنُ بِلِقائِنا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعادَةُ بِمُشاهَدَتِنا.»: الوافی، جلد۲۶، ص۲۸۶

🌿اگر شیعیان ما که خداوند آن‌ها را به طاعت و بندگی خویش موفّق بدارد در وفای به عهد و پیمان الهی اتّحاد واتّفاق میداشتند و عهد و پیمان را محترم میشمردند، سعادت دیدار ما به تأخیر نمیافتاد و زودتر به سعادت دیدار ما نائل میشدند⛅️☀️

بیشتر ببینید

دعای درمانده و مضطر به اجابت می‌رسد 🥹

أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ وَ يَجْعَلُكُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِيلًا ما تَذَكَّرُونَ «62» 

آیه ۶۲ سوره نمل 🪴

كيست كه هرگاه درمانده‌اى او را بخواند،

اجابت نمايد و بدى و ناخوشى را برطرف كند، 

و شما را جانشينان (خود در) زمين قرار دهد؟

آيا با خداوند معبودى است؟

چه كم پند مى‌پذيريد.❤️

پروردگارا 

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 

خدایا با عجز و نهایت درماندگی 

با اضطرار و التماس و التجاء 

با تمام وجود تک تک ما به صداقت تمام   دل های شکسته 

برسان محبوب و امام‌ ما را 🤲❤️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟

آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمراه شما باشه؟

و در زمره ی  سربازان خاص و درجه 1 ایشون باشین ؟🥇

و جز زمینه سازان ظهـورش باشید ؟

و خداوند در فرج خلیفه و امام مون  تعجیل کنه ؟

پس تا میتونید و توان دارید به این منظور  صلوات بفرستید، که سنگین ترین عمل در کفه ترازو حسنات«صلوات»هست.

⭕📿ختم صلوات 📿

لطفااا هر تعدادی که خواستید

اعلام کنید ...

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

محبوب ما تو را میخوانیم و از تو کمک می خواهیم✋💚💞

قالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ إِنَّ الَّذِينَ يَسْتَكْبِرُونَ عَنْ عِبادَتِي سَيَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ داخِرِينَ «60»

و پروردگارتان گفت:

«مرا بخوانيد تا براى شما اجابت كنم. 

همانا كسانى كه از عبادت من سر باز زده و تكبّر مى‌ورزند به زودى با سرافكندگى به جهنّم وارد مى‌شوند».🦋

خدایا ما سر تواضع و تمکین 

به درگاهت فرود آوردیم ...😓

پروردگار امام و ولی امر و آقای ما را برسان ...🤲

دل های ما را برای این امر متحد و به هم نزدیک گردان ، و ما را سربازان عصر ظهورش بفرما 🤲

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید