2777
2789

هرچی میخرم یا ترشه یا خیلی شیرین

اسم یه ربع خوب و قیمت مناسب بگید ؟ 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به یک ما شیرازیا مصرف میکنیم خوشمزس

😅😂ولی رب و ترشی که مامان بزرگم درست میکنم میفروشه خوشمزه تر

😐😂 بهش سفارش هم میدی پزش بالاست میگه فقط از طریق اینستاگرام ثبت سفارش میشه😂 ادمین داره

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
رب خونگی بگیر

خونگی خیلی خیلی ترشه 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

به یک ما شیرازیا مصرف میکنیم خوشمزس😅😂ولی رب و ترشی که مامان بزرگم درست میکنم میفروشه خوشمزه تر😐😂 ...

مادر بزرگت ادمین هم داره؟ 😂😂😂😂😂 چ خانم باحالی خدا بهش سلامتی بده 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
به یک ما شیرازیا مصرف میکنیم خوشمزس😅😂ولی رب و ترشی که مامان بزرگم درست میکنم میفروشه خوشمزه تر😐😂 ...

آخی عزیزم 🥹🤭

چرا خودت رب خونگی نمیگیری. وای این رب های شرکتی همشششششش کثافطه مریضیه نگیرید بخدااااا هزاذ جور کثاف ...

چی سالمه که رب باشه؟ 🤕😂 رب خونگی خیلی ترشه مزه غذارو بد میکنه 

خونگی خیلی خیلی ترشه

پس خونگی سلیقه ات نیست. مامانم روی چاشنی ها خیلی دقیق رب شون چین چین ازین شیشه ای ها خیلی راضی 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
پس خونگی سلیقه ات نیست. مامانم روی چاشنی ها خیلی دقیق رب شون چین چین ازین شیشه ای ها خیلی راضی

مرسی عزیزم همه اینایی که شماو کاربرا معرفی کردن امتحان میکنم 😘