2777
2789
عنوان

خانوما بیاید بگید چه ربی خوشمزس❓️

106 بازدید | 18 پست

هرچی میخرم یا ترشه یا خیلی شیرین

اسم یه ربع خوب و قیمت مناسب بگید ؟ 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بیشتر ببینید

رب خونگی بگیر 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به یک ما شیرازیا مصرف میکنیم خوشمزس

😅😂ولی رب و ترشی که مامان بزرگم درست میکنم میفروشه خوشمزه تر

😐😂 بهش سفارش هم میدی پزش بالاست میگه فقط از طریق اینستاگرام ثبت سفارش میشه😂 ادمین داره

اکانت واگذار شد .

رب خونگی بگیر

خونگی خیلی خیلی ترشه 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بیشتر ببینید
به یک ما شیرازیا مصرف میکنیم خوشمزس😅😂ولی رب و ترشی که مامان بزرگم درست میکنم میفروشه خوشمزه تر😐😂 ...

مادر بزرگت ادمین هم داره؟ 😂😂😂😂😂 چ خانم باحالی خدا بهش سلامتی بده 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
به یک ما شیرازیا مصرف میکنیم خوشمزس😅😂ولی رب و ترشی که مامان بزرگم درست میکنم میفروشه خوشمزه تر😐😂 ...

آخی عزیزم 🥹🤭

بیشتر ببینید
چرا خودت رب خونگی نمیگیری. وای این رب های شرکتی همشششششش کثافطه مریضیه نگیرید بخدااااا هزاذ جور کثاف ...

چی سالمه که رب باشه؟ 🤕😂 رب خونگی خیلی ترشه مزه غذارو بد میکنه 

بیشتر ببینید
خونگی خیلی خیلی ترشه

پس خونگی سلیقه ات نیست. مامانم روی چاشنی ها خیلی دقیق رب شون چین چین ازین شیشه ای ها خیلی راضی 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بیشتر ببینید
پس خونگی سلیقه ات نیست. مامانم روی چاشنی ها خیلی دقیق رب شون چین چین ازین شیشه ای ها خیلی راضی

مرسی عزیزم همه اینایی که شماو کاربرا معرفی کردن امتحان میکنم 😘

بیشتر ببینید