2777
2789
عنوان

کیا مجرد سن بالان من خیلی دختر خشکی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 11883 بازدید | 418 پست
ما چرا بلد نیستییییمممم؟ ما بی اعتماد به نفسیم؟؟؟ حالا می‌دونی جالب کجاس؟ هر پسری جذب من میشه، دقیقا ...

منم چند مورد تو دانشگاه پیش اومد فقط همدیگه رو نگاه میکردیم. فقط زل می زدیم به هم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باز مثلا پسره یه لبخند ملیحی میزد منو ول میکردی میرفتم طرفو پاره میکردم😆🤣

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیز خیلی خوبی بهم یاد دادی ایشالا ی بخت خوب نصیبت بشه 

منم مثل توام ۲۳ سالمه خیلی سنگینم اصلا ن نگاه میکنم ن میخندم ن صحبت میکنم خیلی سنگینم و اینم خیلی اشتباهه از این طرفم میبینم کسیو ندارم 

از این به بعد رفتارتو تغییر بده هنوز وقت هست 

سودا صدام کن .دوره شاهزاده با اسب سفید تموم شده الان نوبته دخترای مستقله👩🏻♥️   پایه رفاقت و دردودل 👭

اینشو نمیدونم از کجا پیدا میکنه ولی میدونم که با مردای متاهل دوست میشه. چیزی که واقعا من بدم میاد. ن ...

خوب اینکه خیییییلیییی بده، می‌گم تو سن ماها واقعا پسر پیدا نمیشه انگار😵

حداقل بودن بچه؟من فک می‌کنم این مردایی که جدا شدن منتظر یه اشاره از همسر سابقشون هستن. یه جورایی ازش ...

مگ میتونن ۲ تا زن داشته باشن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
چندسالته من 28 م و مجردم. ولی کسی که نمیشناسم باش خشکم بعدا باهاشون خوش روام ولی مثلا چیزی از دستشون ...

من ۲۹م. کراش خودم بارها می‌خواست بیاد جلو انقده خشک و رسمی و جدی برخورد می‌کردم، رفت... یه بارم واسم خوراکی اورد، نگرفتم از دستش...