2777
2789

سلام بچه ها، گاهی اوقات دلم می‌گیره از این نوع تاپیکا می‌زنم. چون خارج از این سایت جای دیگه ای ندارم واسه صحبت کردن. دوستان من همیشه خیلی دختر خشکی بودم. از لحاظ لباس و آرایش، طبق مد روز پیش می‌رفتم ولی عقایدم کهنه بود. یادمه تو دوران دانشجوییم اون سالا، من هرگز روی خوش به پسرا نشون ندادم. بینشون یه پسر خیلی خوب بود که خیلی سعی کرد با من حرف بزنه، اما من هیچوقت باهاش حرف نزدم. دلیلم هم این بود که دختر باید سنگین باشه، کلا تعریف درست و حسابی از سنگین بودن نداشتم. کم کم بزرگ شدم دیدم عههه چقد تنها شدم. تا این سن هیچ پسری وارد زندگیم نشده، با اینکه خیلی از پسرا خوب بودن، من هم دختر بدی نبودم. می‌شد الان تنها نباشم... الانم دیگه نزدیک به ۳۰ سالمه. و هیچ پسری که سنش به من بخوره نیس. الانم گاهی می‌رم دانشگاه، همه ی دخترا یکیو دارن. من واقعا باخت دادم

راستش اینجا هم جای مناسبی واسه مطرح کردنش نیست

چون من خیلیا رو میبینم اینجا که اتفاقا مدل شخصیتی شما رو میپسندن و با راهی که شما رفتی موافقن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گفتم حالا چندسالته ترسیدم ۳۰ک خوبه 

ای کاش من ۳۰سالم بود من ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم عروسی کسایی شرکت میکنم ک ی زمانی پیک بهاریشونو حل میکردم یا شیر خشک بهشون میدادم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

۳۰ سال ک سنی نیست دوست من تو ۳۵ سالگی با یه قاضی ازدواج کرد الانم حتما مورد خوب برات میاد دیگه زمان قدیم نیست ک ...الان دوروبر من همه این سن یا چندسال بزرگتر دارن ازدواج میکنن با اینکه شهر کوچک هستم

معلم های ما دهه هفتادیا مغز مارو با اینکه کسی دوست دخترش و نمیگیره دختر سنگین باشه ازدواج می‌کنه گول زدن اینقدر گفتن بده که با کسی دوست نشدیم و بدترین اشتباه بود

همه چیز درست میشه

نگران نباش مهم اینه یه ازدواج با کیفیت و آگاهانه داشته باشی نه مثل ما تو سن کم ازدواج کنی و هر روز خودت رو فحش بدی سایت آدم و حوا ثبت نام کن

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
گفتم حالا چندسالته ترسیدم ۳۰ک خوبه ای کاش من ۳۰سالم بود من ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم عروسی کسایی شرکت ...

خییییلی بامزه گفتی😅😅😂

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بیشتر ببینید

منم ۳۴ ولی حس باخت ندارم 

ازدواج‌تمام زندگی نیست قسمتی از زندگیه 

اعتقاد دارم خدا همیشه بهترین هارو برا بندهاش میخواد 

حتما قسمتم نبوده حتما بدبخت میشدم اگر ازدواج کرده بودم 

من خودم ازدواج‌تا ۳۹ سال اوکیم بشم ۴۰ تحت هیچ شرایطی ازدواج‌نمیکنم 

تنها هدفتم از ازدواج فقط بچه دار شدن حاضرم ازدواج‌کنم بچه دار بشم بچم‌پیشم باشه درجا جدا بشم