2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 97732 بازدید | 3530 پست
بچه ها میدونید من امروز رفتم سراغ یک کمدی که لباس های بچگی بچه هام قبلا پاکسازی کرده بودم.... اما ای ...

😂😂😂الهی 

شرایطشو داری خب اقدام کن فرزند صالح گلی از گل های بهشته 🤗چه ورودی از این بهتر و با ارزش تر؟

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂الهی شرایطشو داری خب اقدام کن فرزند صالح گلی از گل های بهشته 🤗چه ورودی از این بهتر و با ارزش ...

میدونی چون امروز دستم به لباسای بچگونه خورد و شابد اونا دیدم و با اینکه سه تا کیسه پر گذاشتم خروجی اما دلم هوس بچه کرد.

فشارم میره بالا گاهی و ۴۱ سالمم میشه 🤣

یه روغن تخم مرع داشتیم از پارسال تو کمد همسرم گرفته بود اللن بردم گذاشتم تو حموم

در هر وعده حمام استفاده کنیم تموم شه

باور می کنید من هنوز به وسایل اصلی خونه نرسیدم که پاکسازی کتم همچنان اضافه ها بررسی می کنم

مثال می زنم:ما روغن محلی داریم به مو هم میشه زد دیگه نیازی به خرید روغن جداگانه نداریم 

شادی صدام کنید
میدونی چون امروز دستم به لباسای بچگونه خورد و شابد اونا دیدم و با اینکه سه تا کیسه پر گذاشتم خروجی ا ...

سنت که خوبه بچها هم کمک میکنن .ولی خب تصمیم مهمیه که باید شما و اقاتون بگیرید 😁❤️

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

روغن زرده تخم مرغ الان زدم به حدی بوی تندی داشت که سریع موهام شستم سردرد نگیریم

گذاشتمش خروجی

یه روغن سیاهدانه ام داریم اون هم بدارم حموم اگه خوب نبود بذارم خروجی

شادی صدام کنید
میدونی چون امروز دستم به لباسای بچگونه خورد و شابد اونا دیدم و با اینکه سه تا کیسه پر گذاشتم خروجی ا ...

هوسه بیخیال 😁🙈🤭

خدا بچه هاتو برات سالم نگه داره بخاطر لباس هوس میاد

خواهرمم هرچیزی از نوزادی بچه هاش داره که بلکه بچه دار بشه ۴تا داره پسر بزرگش ۲۲سالشه بچه کوچیکشم ۷سالشه😐ولی نگه داشته 

۳تا واحد الکی پر نشدن 

🤐

مثبت اندیش😇

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کاغذ کادولوازم جشن تولددفترچه راهنمای وسایل✅️✅️✅️

لوازم تولد 

۲تا کلاه 

یک ریسه

مقداری بادکنک 

روبان و پمپ بادکنک 

همه رو گذاشتم توی یه کارتن کوچیک طبقه بالای کمد دیواری و چیز اضافه ندارم.

و لوازم کادو هم اعم از 

کاغذ کادو 

پاکت پول 

و پاکت کادویی همه توی یک کشو هستن که موقع نیاز همه یک جا باشند و اینا هم اضافه نیستن و استفاده میشن به مرور‌.قبلا عکسشو گذاشته بودم 

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

کشوی مدارک پدرم پاکسازی و نظافت شد ✅ 

خروجی 🗑️ 

دوتا پوشه کاغذی

دوتا کارنامه بابام (بازم بود ولی نمیتونم همه رو بذارم خروجی شک می‌کنه 😅)

یدونه عطر مشهدی 

یدونه دفترچه سالنامه کوچولو

یدونه خودکار تموم شده / جایگزین دارم

یدونه کارت ویزیت اضافی

دوتا دفترچه راهنمای وسایل که فقط تصویر برای نصب و هشدار بود 

دوتا مقوا که روشون دعا چاپ شده بود

یدونه پارچه سبز(احتمالا سوغاتی هست ،یدونه دیگه هم پارچه سبز بود که اونو دیگه خروجی نذاشتم )

سری موزن ابرو و بینی (دستگاهش و گذاشته بودم خروجی این سری جا مونده بود خونه 😐)

چندتا سری برای موزر که همه رو شستم تا ضدعفونی بشه

همه اینا یواشکی میرن خروجی انشالله 

هیدوا جان و راهی عزیز ورودی های قشنگتون مبارک😍❤️

در مورد تابلو دو تا کلا تابلو دارم یکی و ان یکاد یکی هم تابلوی کوچیکه که دوسشون دارم یدونه هم عکس دخترم که شاسی شده گذاشتم تو کمدش 

مجله و روزنامه اضافه ندارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.