2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 99319 بازدید | 3583 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوما اینم شالی که میگفتم😁

من رنگی مشکی نقره ای شو دارم ده سال پیش گرفتم بعضی مراسما سر میکنم جدیدا قیمت گرفتم نزدیک یه تومنه 

ولی متأسفانه این رنگش خیلی خاصه نمیشه همیشه و همه جا سر کرد.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

عزیزان شما تو موقعیت مشابه چیکار میکنید؟

من خرد خرد پول زیاد دستم میاد خونم خیلی کارا داره ولی چون یکم عجولم پولامو جمع نمیکنم هر چی دستم میاد بلافاصله چیزای دم دستی میخرم الانم بانکه های یخچالم ماله ۸ سال پیشه حدود ۶۰۰ تومن میخوام عوضشون کنم میتونم عوض کنم ولی اینا سالمن و بعداز خرید بلا اسافاده میمونن به نظرتون چیکار کنم؟

عزیزان شما تو موقعیت مشابه چیکار میکنید؟من خرد خرد پول زیاد دستم میاد خونم خیلی کارا داره ولی چون یک ...

اگه سالمن عوض نکن 

اگه دلتو زده ببخش یا بفروش اما نگهشون ندار

پولارو هم تبدیل به سکه و طلا و دلار کن که نتونی خرج کنی

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

حیفه پاره اش نکن هدیه بده یکی استفاده کنه 

برای بهانه هم به نظرم رک بگو چند ساله استفاده نکردم دادم یکی که استفاده میکنه

نهایت ناراحت میشه و دیگه هدیه ای بهت نمیده 😁

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

قشنگه سرت کن چند باری مخصوصا جلو اونیکه داده بهت 

اگه کلا دوسش نداری رد کن بره 

بگو کمی خرت و پرت هس  زیر هموناس اگه چند بار بپرسه

مادرم یه کت شلوار نو که یبار پوشیده بود رو داد بهم گفت ندی به کسی گفتم باشه میبرم استفاده میکنم از رنگش خوشم نیامد 

گذاشتم خروجی 

هربار بپرسه الکی میگم فلان جا پوشیدم  یا اگه بیاد خونم میگم خیاطی بردم دکمه بدم بعنوان مانتو بپوشم 🙈😁یه دروغگو منیمالم

مثبت اندیش😇

عزیزان شما تو موقعیت مشابه چیکار میکنید؟من خرد خرد پول زیاد دستم میاد خونم خیلی کارا داره ولی چون یک ...

مهم نیست سالمن یا نه 

مهم اینه که ذهنم میگه مال ۸سال پیشن و بایددد عوض بشن

۶۰۰تومنم که چیزی نیس بخر لذت ببر

بده اون قدیمیا رو به نیازمند تا چند سالیم اونا استفاده کنن

یه سری چیزها تر تمییز و نو میمونن  وچه خوب که تعویض بشن برای روحیه مون  و نیازمندان هم تر تمییز و نو استفاده کنن 

مثبت اندیش😇