2777
2789

پنجشنبه شب عروسی دخترم بود دیگه توضیح ندادم آخه ی سری کاربرا میان میگن باز تو اومدی و تاپیکای سریالی(خواهشا نیان توی تاپیک مجبور نیستن خودم چند ساله موضوع تاپیکیو نمیپسندم نمیرم داخلش بی احترامی به نظرم هر موضوع تاپیکی طرفدارای خودشو داره ) و...‌فقط عکس گذاشتم ولی خیلی از کاربرای دیگه ام درخواست دادن جزییاتو بگو و عکسو ندیدیم دوباره بزار و.‌‌..دلم نمیاد نه بگم بهشون خیلیاشون لطف داشتن بهم پیگیرم بودن و واسه دیدارم با بچه هام دعا کردن برام 💚خلاصه میگم و صفحه ۳ عکس میزارم (چون صفحه ۱ گوگلی میشه )خانوما اینجا ارایشگاه رفتم میکاپ و شینیون لایت (چون مجلس مذهبی بود و نخواستم ضایع باشم )و ۶ ساعت تو راه بودیم با ماکسیم رفتیم به همراه مامان و ناپدریم قبلش بهم سپرده بودن جلوی دعوتیا نگم مادر عروسم مثل سایر دعوتیا وارد تالار شدیم تقریبا پر شده بود سالن رفتیم میزای آخر نشستیم نیم ساعت بعد مادر داماد (خواهر شوهر سابقم )اومد پیشمون و خوش:آمد گفت خب خیلی تحویل نگرفت ما دیر رسیدیم فورا شام دادن بعد شام مامانم همش میگفت پاشو بریم پیش عروس چند بار گفت خیلی استرس داشتم ظاهرمون با  تقریبا باهمه دعوتیا فرق داشت اکثرا لباس سنتی قومشونو پوشیده بودن وچهره های خاص (اسم نمیبرم چه قومیتی هستن به خاطر بعضی ملاحظات )وقتی رفتیم جایگاه عروس همه موندن نگاهمون انگار میدونستن ...مامانم  خیلی دلنازکه اشکش دم مشکشه شروع کرد به گریه کردن (حالا با خواهرام دوروز رو مخش کار کردیم گریه نکنه)

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرم هل بده بره صفحه ۲

قهرمان خودت باش    .    خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران .   من به هرچي ك بخوام میرسم   .آرزوهاتو فالو کن❤🙃 مطمئن باش یه روزی بک میدن❤                      .   بُزرگ فكر كُن ، بُزرگ باور كُن، بزرگ عَمل كُن، و نتيجه هم بُزرگ خواهد بود.. 🐚                  اهل کینح نیستم از چپ بخورم از راست میزنم😆

بزار

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

صفحه 1 گوگلی میشه باشه

صفحه 2 چرا نه؟ 

خوشتون میاد برای یه عکس ادمو علاف کنید/:

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

گذاشتی لایک کن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خوشحال شدم رفتی

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم