2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 99310 بازدید | 3583 پست
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️تابلو اضافهمجله وروزنامه بی استفاده✅️✅️✅️

تابلو های نقاشی های خودم هست که همه رو جمع کردم،به امید روزی که برم خونه بزرگتر بزنم به دیوار اتاقم🥲 ولی دیگه کاری رو قاب نمیگیرم،تو کلر بوک میذارم

مجله و روزنامه بی استفاده نداریم،جدیدا دختر و پسرم هر ماه از مدرسه مجله رشد میارن ولی نمیخونن و نمیزارن جمع کنم😑 تا اخر سال تحصیلی باشه بعد یکجا جمع میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تابلوی اضافه دارم که کار دسته.  اما گذاشتم کمددیواری یکم دلم براشون تنگ بشه باز مجدد نصب کنم . روی دیوار کل خونه هم یه تابلو فرش و ان یکاد یه تابلوی سرمه دوزی که هدیه دخترعمومه با دو تا ساعت و یه جاکلیدی  وصله .

روزنامه و مجله نداریم  . 

عکس فرستادم نیومده اگه اومد این توضبحاتش:

بانکه ای که عکس دادم از دستم لیز می خوره،درش کیپ نمیشه وگرد تو یخچال جلگیره دیروز دوتا ظرف فریزری خریدم ارد وشکر توش ریختم 

تو یخچال گداشتم روی هم درش کیپ سبک شفاف جای کمتری تو یخچال می گیره

اون دوتا بانکه ام گذاشتم تو پنتری حقیقتش به دلایلی که گفتم حتی تو پکابینت ها هم برام کلربردی نیست

فعلا بمونه تا در طی سالهای اینده بذارمشون تو لیست خروجی ها

شادی صدام کنید

فردا شب به مناسبت روز پدر ،پدرشوهرم ومادرشوهرم شام دعوت کردم

هدیه شون همسرم براشون کفش خریدند

پدرشوهرم علاقه زیادی به همسرم ودخترم دارند بنابراین یه عکس سه نفره ازشون چاپ کردم قاب گرفتم که تو خونه جلوی چشمشون باشه

شادی صدام کنید
ورودی _ خروجی دوست داشتنی سه شنبه پیش رو! یه عروس خانم❤ و پسر بزرگم❤و تا اخر ما کلی وسیله های پسرم ا ...

وای مبارکه😍😍انشالله خوشبخت ترین بشن.خوشبحال عروستون بااین مادرشوهر گلش

فکرمیکردم پسرتون درحد 20ساله واین حدوداس. نمیدونستن ماشالله وقت زن گرفتنشه. خداحفظشون کنه

لطفالایک نکنین. 
تابلوی اضافه نداریم با اینکه خونمون بزرگه در حال حاضر ۴ آیتم روی دیوارهاستمجله وروزنامه ندارم[فکر کن ...

احسنت شادی عزیز... فکر کنم کوتاه کردن مو خودش یک قدم بزرگ مینیمالیستی هست....

بچه ها میدونید من امروز رفتم سراغ یک کمدی که لباس های بچگی بچه هام قبلا پاکسازی کرده بودم.... اما اینبار دوباره کلی لباس بچگونه ازش کشیدم بیرون که بدم به کسی.... بعضیاش سالم بودن دوباره دستم لرزید و ندادم.... اما خوب اونای دیگه هم میشه پوشید و قشنگن.... 

میدونید چیه بچه ها؟ من هوس بچه کردم.... بنظرتون طبیعیه یا نه؟

مجله وروزنامه نداریم ولی یدونه تابلو که قبلا به دیوار بود الان پشت تخته چندبارگذاشتمش توی دیوار ولی بفروش نرفت. فعلاهمونجامونده تاببینم کی همسرم میبرتش سمساری

لطفالایک نکنین. 
بچه ها میدونید من امروز رفتم سراغ یک کمدی که لباس های بچگی بچه هام قبلا پاکسازی کرده بودم.... اما ای ...

بله،چرا طبیعی نباشه؟

دعا میکنم امسال همگی از این

ورودیای شیرین داشته باشیم🤭😍

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨

همه ی مجله ها تو پاکسازی اولیه رفت خروجی.

دوتاتابلو دارم فعلا در دسترس نیست ولی تو فکرشم بعدا بره خروجی.

راجع به تابلو یچی یادم اومد

ما یه عکس دونفره عروسی رو شاسی داشتیم که چندین سال تو کمد بود بالاخره تصمیم گرفتم بندازمش بیرون با همسرم مطرح کردم نگران بودم ناراحت بشه که من نسبت به عکس عروسیمون هیچ حسی ندارم ولی استقبال کرد اینهمه سال الکی نگهش داشته بودم🫠