2777
2789
عنوان

دلم میخواد عروس عموی شوهرمو خفه کنم از پشت کوه اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 6141 بازدید | 229 پست
اگه من یه کوچولو فقط یه کوچولو از اتفاقهایی رو که برام افتاده بهت بگم، کلی آروم‌ میشی 🙃منم دانشگاه ...

شوهرمم همینو میگه ، میگه اسا اروم باش خودتو درگیرش نکن ببین احترامی که تو بخاطر رفتارت داری پیش خانواده پدری من اون خانم نداره ، همه متوجه میشن شما قابل مقایسه نیستید از هر لحاظی چه خانواده چه زیبایی چه تیپ و … 

ولی همش با رفتاراش حرصم میده مثلا اصلا کمک نمیکنه یه نمکدونو ببره سر میز ، یا بشقاب خودشو بزاره تو سینک یا چمیدونم یه چیزی بکشه اصلا اصلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
تحصیلات داری چه فایده شخصیت نداری و عقده ای هستی

سلام

ببین چقدر قبولت داره که داره که سلیقه تو برا خودش الگو کرده  دیگه 

سخت نگیر 

هان مشو نوامید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س) .خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار. الْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ. 🍀《خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم بخیر کن》
عزیزم من باور کن خیلی مهربونم ولی این خانم همه چیزو تقلید میکنه و کاش فقط تقلید میکرد اول زیر سوال م ...

خب شاید زندگیت رو زیادی تو چشمش کردی

همین بحثی که با شوهرش می کنی درست نیست

ممکنه شوهرش بهش سرکوفت بزنه و اعتماد به نفسش از بین بره

یه فکری کن تا هم شما هم ایشون از خونه زندگی هم دور بشین

همون دیگهکلا هرچیزی جای خودشو دارهحالا من مثلا برم تو مهمونی تو جمع خونواده خودم یا همسرم یه ریز از ...

یک بار با جاریم  رفتم عروسی یکهو گفت قرقروت اون خانمه چهره اش آشناست برم ببینم کیه

پا شد رفت ازش پرسید شما فرزانگان بودید؟؟

خانمه گفت بله

حالا فکر کن وسط مجلس عروسی ها   ازش پرسید کنکور را چه کار کردی؟؟؟

اون خانم گفت سال اول سطح بالا انتخاب کردم بمونم پشت کنکور 

بعد هم ازدواج کردم دیگه کنکور ندارم 

جاریم بهش گفت من دانشکاه نمکستون رشته ی فلان خوندم‌

دوباره بهش گفت پس خوش به حالت خونه داری

من اینقدر ناراحتم کارمندم   هر روز باید صبح زود بیدار بشم 

واقعا اون خانم کلا سوال نکرد ، جاری من رفت سراغش

دقیقا همینه وضع مالی خانوادش جالب نبوده ، شوهرشم کارمند دفتر مهندسیه اونقدرا نیست که بخواد بریز و بپ ...

ببخش اسی زیاد صحبت کردم، ولی اینم بگم در ادامهٔ اون بالای منبر رفتنام 😁

تقلید میکنه ازت چون خیلی قبولت داره. آخی... 💔 خوب نیستا، ولی اینجوری فکر کن، حرصت کم میشه. مدل زندگیتو دوست داره خب.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

حالا به همه بر خورد هر کسی حتی خنگ ترین ادم میتونه بره غیرانتفاعی اونم حساب داری من خودم دانشگاه مزخرفی درس میخونم ادعایی ندارم چون تلاش نکردم

حالا چقدر همه حسودی شون شد به اسی خب راست میگه تحصیلات و شغلش خیلی بالاتر از اون خانمه چون رفتار اون خانم از همه لحاظ چیپه تحصیلات هم که نداره دیگه هیچی نداره

وگرنه خیلیا سواد ندارن به زور دانشگاه نرفتن ولی انسانن

الان میشه مثل تاپیک همسایه من که گفتم عقل ندارن مردم ازارن چون اسم قومیت اوردم همه اصل مطلب رو ول کردن درحالی که من به کل قوم نبودم با همسایه و فامیلاشون بودم

دانشگاهی که حتی ازمون ورودی نداره دانشگاه نیست

دانشگاهی که دانشگاه نباشد دانشگاه نیست😁😁😁😁

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
دقیقا همینه وضع مالی خانوادش جالب نبوده ، شوهرشم کارمند دفتر مهندسیه اونقدرا نیست که بخواد بریز و بپ ...

درسته یه سری آدما رو آدم نمیخواد تعامل باهاشون داشته باشه

ولی به حساب دلسوزی و البته با سیاست باهاش رفتار کن

تجربه نشون داده هیییچ اطلاعاتی به این افراد ندی

و با تکنیک های مختلف سوال رو بپیچونی

یه چیزی هم بگو دروغ نباشه مثلا

مثلا بگو الان تو خاطرم نیست، یا سوال می‌پرسه در جا بگو ؛ چطور؟؟

یا با احترام بگو ؛ چرا این سوالو می‌پرسی؟ یا مهمت برات؟

یا بگو من خیلی جزییات یادم نمی‌مونه

خیلی هم اونا رو درگیر زندگیت نکن،با شوهرش در مورد کار صحبت کنی،‌بیشتر درگیرش میکنی

فکر کن حضور ندارن

اینجوری اونم کمتر درگیرت میشه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
دقیقا من بچه سمپادی بودم ، ۳ سال زیر فشار درس له شدم رتبه زیر ۵۰۰ کنکور سراسری بودم فکر میکردم برم د ...

منم بهترین دانشگاه درس خوندم و سمپادی بودم

اما هیچ وقت به خودم اجازه توهین یا مسخره کردن تحصیلات یا دانشگاه کسی رو نمیدم

برعکس،دعا میکنم که هر کسی که پشت کنکوریه بتونه بهترینا رو پذیرفته بشه و دردسر نکشه.

2809