2777
2789

مهمونی داشتم عموها و دایی و خاله و عمه های شوهرم و بچه هاشون خونم پر پر بود  

خونمون بودن یه دختر کوچیک داره هی دستور میداد اسا اب جوش میزاری واسه دلسا ، اسا یه ظرف میدی واسه دلسا ، اسا گوشتکوب برقی میدی حالا خونم پره مهمون یه دستم به برنج یه دستم به خورشت 

هر کاری میکنم پشتم میکنه مو اکستنشن میکنم میکنه ، مژه میزارم میزاره عطرمو پرسیده چیه عینش خریده هر سری میره تو اتاقم سرک میکشه روی میز ارایشمو 

شوهرش مهندسه ساخت و سازه منم مهندس معمار ( خود خانمه حسابداری یه دانشگاه غیر انتفاعی داغونه) برای اینکه لجشو درارم هی بحث کاری میکنم با شوهرش که بفهمه هر چیم تقلید کنه تحصیلات و شغلمو نمیتونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو کابینتام سرک میکشه عین ظرفامو میره میخره کفش و کیفای من همه مارک اصلیه میره فیک و تقلبیشو میخره

شوهرم یه سرویس برام خریده بود رفته بود بدلشو خریده بود از قفل دستبندش فهمیدم بدله

2804

آفرین که تحصیلات و شغل داری ولی فکر کنم اونقدر روت تاثیر نذاشته که یاد بگیری دانشگاه های دیگه رو مسخره نکنی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بنظرت دعوت نکنی بهتر نیست؟عروس هموی شوهر کجا ت کجا😐مثل جاری من دلوت میکنه بعد تا مدتها ذهنش درگیره ...

قربونی کشته بودیم 

بعدشم عموی شوهرم خیلی ارتباط داره با ما اونو که دعوت میکنیم اینا ام میان بی دعوت

آفرین که تحصیلات و شغل داری ولی فکر کنم اونقدر روت تاثیر نذاشته که یاد بگیری دانشگاه های دیگه رو مسخ ...

دانشگاهی که حتی ازمون ورودی نداره دانشگاه نیست 

میگفتن تحصیلات شخصیت نمیاره ها . درست میگن پس

گل گفتی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
قربونی کشته بودیم بعدشم عموی شوهرم خیلی ارتباط داره با ما اونو که دعوت میکنیم اینا ام میان بی دعوت

اطراف ما قربونی رو پخش میکنن دعوت نمیکنن جالبه 

بخاطر خودت میگم ترجیحم دوری و دوستیه

دانشگاهی که حتی ازمون ورودی نداره دانشگاه نیست

دانشگاهی که شعور نیاره هزار تا آزمون هم بدی دانشگاه نیست

اطراف ما قربونی رو پخش میکنن دعوت نمیکنن جالبه بخاطر خودت میگم ترجیحم دوری و دوستیه

پخش کردیم 

دو تا گوسفند بود جفتشم پخش کردیم 

ولی گفتیم یه غذای داغم باشه 

ایلان ماسک یبارم درمورد شغلش و علمش به فخر فروشی حرفی نگفته 😂 بعد دوستان شرکتی 😂

واقعا🤣😂

2809