2777
2789
عنوان

دلم میخواد عروس عموی شوهرمو خفه کنم از پشت کوه اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 6058 بازدید | 229 پست
عقلت داره میگه تو از اون بالاتری ولی دلت چیز دیگه ای میگه. شاید ۲۰ سال دیگه حرفمو متوجه بشی.

اره شما درست میگید ، این خانم یک درصد امکانات زندگیو منو نداره حتی همسرامون با هم قابل مقایسه نیستن حتی سبک زندگیمون طرز رفتارمون و اصل و ریشمون 

۲۴ سال سن دارم اتفاقا تحصیلات خیلی مهمه ، رتبه و کنکور و دانشگاه خیلی مهمه و متاسفانه باید بگم موقعی ...

پس حدسم درست بود سنتون کمه 

انشالله سنتون رفت بالا حرفامو بهتر درک میکنی

موقعیت وقتی باارزشه که شما رو به تعالی برسونه . نه رفتارهای زننده ای که روزی بابت یادآوریش خجالت زده میشید .

اینها تجربیات یه خانم ۴۰ ساله است که در یو دانشگاه تاپ دولتی درس خونده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو کابینتام سرک میکشه عین ظرفامو میره میخره کفش و کیفای من همه مارک اصلیه میره فیک و تقلبیشو میخره

ببین اون یه آدمیه که بنظرم سیر نیست چشم و دلش احتمالا

شما چرا مقابله به مثل میکنی و بدتر جریش میکنی؟؟

این آدما واقعا گناه دارن

حرصی ترشون نکن

همیشه به همه رحم داشته باشیم

نظرم اینه رفت و آمد تو کم کن یا مستقیم یه سری خط و مرزها و مشخص کن یا در اتاق خواب رو قفل کن و ...

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
دانشجو بودم باید کتاب استادم را از مطب همسرش می آوردم ، به من گفت برو دم دکون فرشته کتاب را بیارهمسر ...

همون دیگه

کلا هرچیزی جای خودشو داره

حالا من مثلا برم تو مهمونی تو جمع خونواده خودم یا همسرم یه ریز از تحصیلات و شغل و مقاله و پروژه بگم...که چی مثلا😂

درسته تو دلم برام افتخار داره که جای خوب درس میخونم

ولی خب اینا شخصیه

جاش تو همون دانشگاهه،نه این که به رخ کسی بکشیش

چون اون آدم اگه واقعا براش مهم بود این چیزا پانمیشد بره دانشگاه سطح پایین😂😂

پس من ۲۰۰ بارم پز ارشد مکانیکمو بدم فقط حوصله ملت سر میره و انرژی من تموم میشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
2805
اگر کنکور مهم نبود نصف تاپیکای شما درباره رشته دانشگاهی و کنکور نبود کاش یاد بگیریم چون خودمون تو یه ...

تاپیک های من درباره دخترمن اتفاقا امسال معدلش ۲۰ شد .بهش گفتم مامان به کسی نشون ندی که خیلی ذوق زده ای .اتفاقا خودت رو بیخیال نشون بده . چون خیلی بعدا ازین کارت خجالت میکشی.

دقیقا میخواستم اینو بگم ولی نمیدونستم چجوری بگم ناراحت نشن ولی بی انصافیه مهندسی دانشگاه تهران با رش ...

اگه من یه کوچولو فقط یه کوچولو از اتفاقهایی رو که برام افتاده بهت بگم، کلی آروم‌ میشی 🙃

منم دانشگاه تهرانی بودم. دکتری دارم. تک‌رقمی کنکور هم بودم.

انقدر ازین رفتارها دیده‌م هر جا. اما خدا رو شکر من تونستم تمرین کنم و بی‌خیال شم. بی‌خیالی خیلی آدمو آروم میکنه. نباید حرص بخوری. اگه میبینی دائم خودشو میندازه وسط، مهمونی‌ها رو کم کن که کمتر ببینیش.

و یه چیز دیگه عزیزم: قرار هم نیست همه متوجه بشن شما چقدر باهاشون فرق داری. گاهی انقدر شرایط یه آدم با بقیه فرق داره که اگه روزمرگی‌هات و اتفاق‌های عادی زندگیت رو هم بگی، بعضیا ممکنه فکر کنن داری فخرفروشی میکنی. خب دلیلش نه بدی اوناست، نه بدی و فخرفروشی شما؛ علتش فقط متفاوت بودن زندگی‌ها و شرایط آدم‌هاست.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اره شما درست میگید ، این خانم یک درصد امکانات زندگیو منو نداره حتی همسرامون با هم قابل مقایسه نیستن ...

پس چرا اصرار داری ثابت کنی😉 عزیزم خدا رو شکر که زیبایی تحصیلکرده ای و پولداری، ولی نهایتا دو سال داری کاری میکنی نه اصلا چهار سال، این پز دادن نداره واقعا، ۱۰ سال دیگه میفهمی.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ببین اون یه آدمیه که بنظرم سیر نیست چشم و دلش احتمالاشما چرا مقابله به مثل میکنی و بدتر جریش میکنی؟؟ ...

دقیقا همینه وضع مالی خانوادش جالب نبوده ، شوهرشم کارمند دفتر مهندسیه اونقدرا نیست که بخواد بریز و بپاش انچنانی کنه 

من فقط یکبار اوایل ازدواجم این خانم و دعوت کردم که زنگ زدم به خودشون گفتم برای شام منتظرتونیم و بیاید بعد از اون هرگز دعوت نکردم ولی هر سری پدر شوهر مادرشوهرشو دعوت میکنم بی دعوت اینم میاد

دانشگاهی که شعور نیاره هزار تا آزمون هم بدی دانشگاه نیست

حق

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
عزیزم زحمت کشیدم سلامت روان گذاشتم جوونیمو گذاشتم دانشگاه تهران درس خوندم ۴ سال بدبختی و اوارگی و شب ...

ببخشیدباورکنیدمنم مثل شماخیلی اذیت شدم من شیرازخوندم دولتی مهراموگرفتم ولی ببخشیدهیچوقت اینجوری نگفتم منم شاغلم ولی هیچوقت نشدبه کسی ازبالانگاه کنم میفهممت ولی حرفتودرک نکردم

دقیقا همینه وضع مالی خانوادش جالب نبوده ، شوهرشم کارمند دفتر مهندسیه اونقدرا نیست که بخواد بریز و بپ ...

حرفات بوی عقده میده

ایگوی بسیار بالایی داری 

من با ادمایی معاشرت داشتم که شما ناخن انگشت کوچیکه اونا هم نمیشی از نظر جایگاه اجتماعی و تحصیلات و ثروت و سواد و خانواده

ولی بسیار انسانهای متواضعی بودن

و اصلا این چیزایی که شما گفتی توی ذهنشون جایی نداشت

اصلا فکرشون رو درگیر این چیزای خاله زنکی نمیکردن!

شما یه لیسانس معماری داری، فک کردی شاخ غول رو شکستی!

اصلا تعجب میکنم!!!

ادم تا این حد خاله زنک؟!

استارتر عزیز مدرک و تحصیلاتتون رو برای پیشرفت خودتون گرفتید یا پز دادن به بقیه ؟؟

خب تقلید میکنه ، بذار بکنه 

شما که خوشبخت هستی حالا چه بقیه ازت کپی بکنن یا نه 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ی ادم با کلاس وتحصیل کرده هیچوقت  بقیه رو با القاب زشتی مث پشت کوهی صدا نمیزنه 

و اونقدر با شعور هست ک ب همه ی ادما چ بافرهنگ چ مدلی دیگه احترام بزاره و مورد تمسخر قرارشون نده

تاکسی خالی زیاد بوق میزنه ک نگاش کنن 

قشنگا کاربری دست 2 نفره   
2809