2777
2789
عنوان

دلم میخواد عروس عموی شوهرمو خفه کنم از پشت کوه اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 6148 بازدید | 229 پست
ایلان ماسک یبارم درمورد شغلش و علمش به فخر فروشی حرفی نگفته 😂 بعد دوستان شرکتی 😂

عزیزم زحمت کشیدم سلامت روان گذاشتم جوونیمو گذاشتم دانشگاه تهران درس خوندم ۴ سال بدبختی و اوارگی و شب بیداری کشیدم از لباس و غذام زدم کتاب خریدم از خوش گذرونیم زدم درس خوندم استرس کشیدم زحمت کشیدم پزشو میدم افتخار میکنم بهش چون ادمش میفهمه چقدر سخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
عزیزم زحمت کشیدم سلامت روان گذاشتم جوونیمو گذاشتم دانشگاه تهران درس خوندم ۴ سال بدبختی و اوارگی و شب ...

خب برای دل خودت کردی 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
عزیزم زحمت کشیدم سلامت روان گذاشتم جوونیمو گذاشتم دانشگاه تهران درس خوندم ۴ سال بدبختی و اوارگی و شب ...

اره بابا اخه ایلان ماسک و بقیه دکتر مهندسا و افراد موفق از اسمون مدرک گرفتن بدون سختی موفق شدن 😄 میگیم از این به بعد تحصیل کرده هارو شاغلا بنر بزنن درخونه هاشون همههه باید ببینن . باید به بقیه پز بدن

والا عجیبه هی داره ارزشا بی ارزش میشه ،دانشگاه دولتی ورودیش خیلی سخته و از پس هرکسی برنمیاد پس افتخار برامون قبولیش

کچی کورد🪷☘️
والا عجیبه هی داره ارزشا بی ارزش میشه ،دانشگاه دولتی ورودیش خیلی سخته و از پس هرکسی برنمیاد پس افتخا ...

دقیقا 

من بچه سمپادی بودم ، ۳ سال زیر فشار درس له شدم رتبه زیر ۵۰۰ کنکور سراسری بودم فکر میکردم برم دانشگاه راحت میشم که دیدم ای وای اولشه،  ۴ سال دانشگاه اب خوش از گلوم پایین نرفت زیر استرس درس و امتحان و‌مشروطی له شدم

هر روز از صبح دانشگاه بودم تا شب قرص میخوردم بیدار بمونم درس بخونم بعد میان هر چیزی از دهنشون درمیاد میگن 

البته طبیعیه چون درکی از این چیزا ندارن 

دقیقا من بچه سمپادی بودم ، ۳ سال زیر فشار درس له شدم رتبه زیر ۵۰۰ کنکور سراسری بودم فکر میکردم برم د ...

بیخیال وقتی ی جاهایی بدون امتیاز دادن ب مدرک نیرو میگیرن همین میشه پولی میرن مدرک میگیرن

کچی کورد🪷☘️
هرچیزی واسه ینفر تولید نشده ک عزیزم ب نظرش احترام بزار بد دل نباش شل کن بخدا مهربون باشی زمین و زمان ...

عزیزم من باور کن خیلی مهربونم ولی این خانم همه چیزو تقلید میکنه و کاش فقط تقلید میکرد اول زیر سوال میبره بعد تقلید میکنه 

2809