2777
2789
عنوان

کنکوریا چی آوردین امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 99840 بازدید | 712 پست

سلام

من روانشناسی دانشگاه آزاد تهران شرق رو آوردم نمی‌دونم دانشگاه چجوریه ولی در هر صورت باید برم و در کنارش برای سال بعد کنکور بدم که رشته بهتر، دانشگاه خوب قبول بشم ♥️

مامایی آزاد و حسابداری دولتینمی‌دونم کدومو‌برم

مامایی اگه دوست داری بعد تموم شدن درست بری سرکار سریع وکنارش میتونی مطبم بزنی یا پزشکای زنان کار کنی و کلا محیط درمان بیمارستان دوست داری 

اگه محیط اداری دوس داری حسابداری ولی سریع بعد لیسانس کارگیر نمیاد مگر اشنا داشته باشی یا بری دنبال کاربگردی یا ازمونارو شرکت کنی ادم زرنگی باشب ازمون استخدامی دربیای  

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پرستاری همدان قبول شدم ولی خیلی ناراحتم اصلا به این رشته علاقه ندارم دلم گفتاردرمانی می خواس🥺

جدی؟

نشنیده بودم تا حالا یکی هدفش رشته من بوده باشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

نمیدونم از دست خودم ناراحت باشم یا خدا 

موقع انتخاب رشته به این دقت نکرده بودم که محل تحصیلم یه جای دیگس و اون استانو زدم و متاسفانه الان دقیقا همونو قبول شدم و قصد دارم انصراف بدم ولی واقعا نمیدونم بعدش باید چیکار کنم

چه رشته ای برم،چه دانشگاهی برم😭😭

خداجونم خودت کمکم کن به هدفم برسم🌸🤲🥰
سلاممن روانشناسی دانشگاه آزاد تهران شرق رو آوردم نمی‌دونم دانشگاه چجوریه ولی در هر صورت باید برم و د ...

دانشگاه آزاد تهران یه دانشگاه سطح بالا هست وانتخاب خوبی کردی قطعا تونستی اونجا روانشناسی بیاری بارتب دولتی شهرای  تیپ سه  ودو دیگه هم میوردی ولی ازاد تهران  عالیه موفق باشی

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
مامایی دولتی بنظرم بهتره هم درآمدش هم شرایط کاریشپرستاری شیفت طاقت فرسا داره هر جوری راحتی

فکر کردین مامایی شیفت سخت نداره؟

شرایط کاری مامایی سخت تر هست 

مگر اینکه پولدار باشی مطب بزنی

پرستاری آزاد و مامایی دولتی شهر خودم رو آوردم 🥲 نمیدونم کدوم رو برم

من بودم پرستاری میرفتم گرچه هردوش به روحیات من نمیخوره

البته اگه هزینه شو داری

دخترم مدیریت بازرگانی شهر خودمون پیام نورازاد شهر خودمون علوم قضایی و حقوق الویتش علوم قصایی ،فعلا ن ...

ازاد معتبر تر از پیام نوره

دخترم مهندسی کامپیوتر آورده جهاد دانشگاهی اهواز نمی دونم ارزشش روداره بخونه یانه؟

بین بچه های ریاضی مهندسی کامپیوتر رشته خوبیه 

واییییییییییی رشته مورد علاقه ک نیاوردمروانشناسی آوردم خوبه برم

مگه میشه روانشناسی بیاری شیمی کاربردی نیاری ؟

بازار کار نداره ها اصلا

رشته های علوم پایه به شدت مظلومن تو کشور ما