من روانشناسی دانشگاه آزاد تهران شرق رو آوردم نمیدونم دانشگاه چجوریه ولی در هر صورت باید برم و در کنارش برای سال بعد کنکور بدم که رشته بهتر، دانشگاه خوب قبول بشم ♥️
مامایی اگه دوست داری بعد تموم شدن درست بری سرکار سریع وکنارش میتونی مطبم بزنی یا پزشکای زنان کار کنی و کلا محیط درمان بیمارستان دوست داری
اگه محیط اداری دوس داری حسابداری ولی سریع بعد لیسانس کارگیر نمیاد مگر اشنا داشته باشی یا بری دنبال کاربگردی یا ازمونارو شرکت کنی ادم زرنگی باشب ازمون استخدامی دربیای
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
موقع انتخاب رشته به این دقت نکرده بودم که محل تحصیلم یه جای دیگس و اون استانو زدم و متاسفانه الان دقیقا همونو قبول شدم و قصد دارم انصراف بدم ولی واقعا نمیدونم بعدش باید چیکار کنم
سلاممن روانشناسی دانشگاه آزاد تهران شرق رو آوردم نمیدونم دانشگاه چجوریه ولی در هر صورت باید برم و د ...
دانشگاه آزاد تهران یه دانشگاه سطح بالا هست وانتخاب خوبی کردی قطعا تونستی اونجا روانشناسی بیاری بارتب دولتی شهرای تیپ سه ودو دیگه هم میوردی ولی ازاد تهران عالیه موفق باشی
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍