2777
2789
عنوان

کنکوریا چی آوردین امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 99840 بازدید | 712 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله آزادتهران ولی از رفتن به تهران و دانشگاه آزاد میترسم خانواده ام میگن برو تبریز غیرانتفاعی

تهران رفتن ترس نداره ولی چون ازادی هزینه هاش بسیار زیاده چون باید پول خوابگاه هم بدی

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
بله زبان رو دارم میخونم و برای رشتم نیاز به برنامه نویسی دارم که همین چند روزه لپ تاپم میخرم و یاد م ...

شما تو تهران نتونی دووم بیاری فکر کردی میتونی مهاجرت کنی؟

غربت کشور دیگه نابودت میکنه اگه ادم وابسته ای هستی

راستش من قبلا تیزهوشان قبول شدم و رفتم و این تصمیم خودم بود و بعدا شدیدا جو مدرسه بهم آسیب زد و چندس ...

برعکس بهترین تصمیم زندگی م تیزهوشان رفتن و البته قبول شدن بود

جو مدرسه درسته سخته چون همه درسخونن ولی زندگی سخته تلاش نکنی به جایی نمی‌رسی حداقلش اینه سطح علمی بالاتری پیدا میکنی نسبت به همسن هات و تو کنکور کمکت میکنه

الان همه باهم تو خانواده ام میگن تبریز عالیه و تبریز برو و من باید مقابل همشون بایستم 😑

خودت تبریزی هستی؟

بین فناوری اطلاعات سلامت دولتی و روانشناسی و آزمایشگاه آزاد کدوم بهتره

یا فناروی اطلاعات برو یا علوم آزمایشگاهی