2777
2789
عنوان

دلم یه خوشبختی میخواست مثل بقیه

206 بازدید | 16 پست

منم دلم میخواست شوهرم منو یه زندانی نبینه بهم تیکه نندازه منت نزنه اذیتم نکنه دلم میخواست اون رنگ مویی که خوشم میومد رو موهای دیگران میدیدم حسرتش و میخوردم برم آرایشگاه اون رنگ مو رو موهام بزارم  دلم میخواست دلم خون نباشه  افسرده نباشم کتک نخورم جوونی کنم برای خودم 

دلم خیلی چیزا میخواد بخرم ولی..... من یه زندانی بدبختم😔

ببین اون گوشی تو دستت رو چیکارش می کنم تو برام یه دشمن بیش نیستی

چند سالتونه هردو

چرا زندانی هستی؟؟؟؟؟

نمیزاره مو رنگ کنی چرا؟

دلیلش،چیه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالتونه هردوچرا زندانی هستی؟؟؟؟؟نمیزاره مو رنگ کنی چرا؟دلیلش،چیه

تو خونه میگه بزار از این به بعد دیگه رنگ نمیزارم موی نارنجی نمیخوام من مگه پیره زنم 20سالمه اونم25

بهم پول نمیده ولی برا ماشینش خرج میکنه 

جایی بزاره برم صد بار میگه خوش گذشت

تو خونه میگه بزار از این به بعد دیگه رنگ نمیزارم موی نارنجی نمیخوام من مگه پیره زنم 20سالمه اونم25به ...

اهان پولشو نمیده

میزاره بری و بهت تیکه میندازه

سنتون پایینه هردو 

ولی از الان هرجور عادت بدی همونه

قصد جدایی ک نداری داری؟

بگو تا بگم چیکارا کنی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کاش قبل بچه دار شدن اين کار و میکردم

من نمیتونم قضاوت کنم و توی زندگی شما نیستم ولی بشینید فکر کنید کدوم راه سختتره

موندن و زجر و عذاب و نمیدونم تنهایی و به قول خودتون زندانی شدن یا جدا شدن و تلاش و ساختن آینده بهتر و رهایی از زندان 

اهان پولشو نمیدهمیزاره بری و بهت تیکه میندازهسنتون پایینه هردو ولی از الان هرجور عادت بدی همونهقصد ج ...

آره الان 3ساله وسایل آرایش نخریدم همونا رو میزنم 

کاش قبل بچه دار شدن طلاق میگرفتم خیلی خر بودم

آره الان 3ساله وسایل آرایش نخریدم همونا رو میزنم کاش قبل بچه دار شدن طلاق میگرفتم خیلی خر بودم

ببین بچه مانع هیچی نیست

باهاش حرف بزن بگو عزیزم من احتیاج ب پول دارم بهم نمیدی برام ی کاری چیزی دست و پا کن دلم میخواد برای تو و خودم ب خودم برسم یکم

برا بچه وسایل میخوام همه و همه پول میخواد 

دعوا نکن

ببین رگ خوابش چیه ببین مدل حرف زدن و خواستش چیه 

ببین بچه مانع هیچی نیستباهاش حرف بزن بگو عزیزم من احتیاج ب پول دارم بهم نمیدی برام ی کاری چیزی دست و ...

یه بار گفتم گفت دلم نمیخواد به تو پول بدم همینه که هست با دعوا گفت 500ریخته کارتم هزار بار گفته

یه بار گفتم گفت دلم نمیخواد به تو پول بدم همینه که هست با دعوا گفت 500ریخته کارتم هزار بار گفته

بگو میخوام کار کنم خب

ازدواجتون سنتی بوده؟؟زبونشو یاد بگیر ناز کن عشوه بزا بگو چرا تو ک منو دوس داری از چشمات میخونم بهش تلقین کن مدام بگو منو دوس داری برات مهمم مدام بگی میشه ملکه ی ذهنش