2777
2789
عنوان

کنکوریا چی آوردین امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 99840 بازدید | 712 پست
بیوتکنولوژی همون زیست فناوری ولی خیلی حس بدی دارم از تهران رفتن میترسم و تبریزم فکر نکنم امکانات کاف ...

راهیه ک باید بری عزیزم 

توکل کن ب خدا

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

بیوتکنولوژی همون زیست فناوری ولی خیلی حس بدی دارم از تهران رفتن میترسم و تبریزم فکر نکنم امکانات کاف ...

عزیزم کدوم رو دولتی قبول شدی؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسابداری و مهندسی صنایع 

نمیدونم کدومو برم شما اطلاعاتی دارید

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 
پرستاری آزاد و مامایی دولتی شهر خودم رو آوردم 🥲 نمیدونم کدوم رو برم

مامایی دولتی بنظرم بهتره 

هم درآمدش هم شرایط کاریش

پرستاری شیفت طاقت فرسا داره هر جوری راحتی

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

مدیریت خانه داری  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

تهرآن آوردی؟

دو دل نشو رشته خیلی خوبیه

نو پاست و اگر استعداد و علافه باشه خیلی پیشرفت میکنی 

🩵💙💙🩵
رشته خفنیه

من که واقعا میخوام بخونم ولی خانواده ام میگن غیر انتفاعی تبریز برو که فکر نکنم امکانات کافی داشته باشه

درحالی که دانشگاه آزاد تهران مرکز میخوام برم از طرفی از تخران رفتن و دوری هم میترسم 😔

.
حسابداری و مهندسی صنایع نمیدونم کدومو برم شما اطلاعاتی دارید

من ب شخصه حسابداری رو بیشتر دوست دارم

هرجور خودت میتونی مشورت بگیر