بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ذخیره علوم آزمایشگاهی آزاد آوردم میدونین چند درصد احتمال قبولی داره؟
بروتوسایت ذخیره های دانشگاه ازاد اسمت ثبت کن
دخترعمه م جز ذخیره های آخر بود تاثبت کرد اسمش توسایت ذخیره ها روز بعد بش پیام دادن
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
بچه ها دختر برادرم، میگه غیرانتفاعی شیمی قبول شده. خوشحالم هسغیرانتفاعی مگه قبولی حساب میشه؟ مگه خوش ...
اگه غیرانتفاعی شهرای خوب مثل مشهد وتهران و اصفهان شیراز دراومده بله خوبه ولی اگه شهرای تیپ دو وسه نه چون ارزشم نداره توپیامنو وازادشم باز بدون کنکورم همین شیمی هست تازه تویه سری شهرا دولتی شیمی شده براساس سوابق
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
اون ردیف ۱۰۰خورده ایی بود ازاد بروجرد بود بله قبول شد اصلا فکرشم نمیکردیم رتبشم جالب نبود اونموقع
مرسی جانم منم دوس دارم از الان دارم به خاطر دوری از شهرم گریه میکنم❤
الهی هرچی خیره برات پیش بیاد
من استان خودم قبول شدم ولی درکت میکنم پارسال شهر دور قبول شدم حس ناراحت کنندهای داشتم البته من رشتهاشو دوس نداشتم وگرنه شهر جدید رو به آغوش می کشیدم.