2777
2789
عنوان

جدا شدم همسرم همش‌پیام‌میده داغونم میکنه😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 5393 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست داره

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
2803
من از یه چیز شما خیلی خوشم اومد اینه که انقدری با وجدانی که میگی خیلی برای مغازه و خونه زحمت کشیده ب ...

منم خیلی از اسی خوشم اومد

قلب بزرگی داره

انشالله خدا ب اندازه دل بزرگش، خوشبختی براش بیاره

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
من از یه چیز شما خیلی خوشم اومد اینه که انقدری با وجدانی که میگی خیلی برای مغازه و خونه زحمت کشیده ب ...

من هیچوقت پول‌برام اهمیت نداشت با وجود اینکه اوایل ازدواج با سختی شروع کردیم بعدا رسید به اینجا منم همراهش کار کزدم اما‌دلم نیومد مادرمم بی تاثیر نبود گفت هیچوقت چیزی نگیر نزار نفرین کسی پشتت باشه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
فقط اونجاکه حرصش گرفته راحت شدی غذادرست نمیکنی🤣معلومه دلش غذاتومیخاد

دقیقا خیلی میگه دلم برای دستپختت تنگ‌شده غذای مادرم اصلا برام طعمی نداره

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
دقیقا خیلی میگه دلم برای دستپختت تنگ‌شده غذای مادرم اصلا برام طعمی نداره

همون دیگه بگوانقدبخور تا مذاقت عادت کنه

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
2804
من هیچوقت پول‌برام اهمیت نداشت با وجود اینکه اوایل ازدواج با سختی شروع کردیم بعدا رسید به اینجا منم ...

حیف شوهرت ، زن و مادر زنی از دست داده

مادرت زنده و سلامت باشن ۱۲۰ سال انشالله

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
تفاهم نداشتیم همش دعوا و اینکه چندبار رووم دست بلند کزده بود

اوه نه پس

میخواستم بگم رجوع کن

اما اگه دست بزن داره بی فایدس. 

بلاکش کن. خطتو عوض کن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
2805
خودتم بدت نمیاد وگرنه خطتو عوض میکردی

نه بخدا 

اخه نمیشه این خط کاریمه ۱۵ساله دارمش اعتبارمه

و اینکه نمیشه بلاکش‌کنم دلم میسوزه

2801