2777
2789
عنوان

باطل کردن سحر با آب دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 203 پست
سلام دوستم. خوبی؟امروز روز ۱۹ بقره هستم.دیشب خواب دیدم آقایی لباس سیاه پوشیده بود موهای سفید ژولیده ...

فک نکنم قران باشه...ولی بازم وایستا و مداااااام بخونش ببین چی میشه ...من خواهرم (فک کنم خود خواهرم خواب دیده بود)ک دو نفر سیاه پشت خواهرم راه میرن بعد بهش میگن نمیدونم ایه الکرسی بخون یا چهارتا قول رو و ازین حرفا ک ازین مشکلات نجات پیدا کنی  یکی ازون دو نفر سیاه پوش غیب شد فقط یکیش موند تو خواب...حالا روزا همونجوری با بقره خوندن و نماز خوندنش گذشت و واقعا ب مرووور خواهرم خوب خوب شد اون حتی الانم گاهی بقره میخونه و واقعا ارامشه براش...

تو هم باز بخون بنظرم این خوابت ینی تاثیر بقره تو زندگیت فقط ادامه بده گلم...

من نمیدونم خونتون چیا هست ولی اگه از این مشکلاتتاز طریق  چشم شور بقیه وارد زندگیت نشده باشه شاید کسی برات دعا گرفته باشه ...کتابی چیزیو از کسی نگرفتی تو خونت باشه ؟

یادمه یکی از بچه های خوابگامون میگفت مادرم بشدت ادم ارومی بود  و کاری ب کسی نداشت ولی ی بار ی نفر ی کیسه برنج اورد بهمون ازون روووز کلا مشکلات شروع شد و یکی برگشت نیت کثیف کسیو ک اون کیسه برنج براشون اورده بود بهشون گفته بود فک کنم روش دعا خونده بودن منظورم چیزای شیطانی خونده بودن ک باعث دعوا و ناراحتی بشه دوستم میگفت کیسه برنجو انداختیم دور همه چی درست شد...مامانگ ب حالت قبل برگشت...

من نمیخوام دیدتو بد کنم ولی همیشه مواظب باش گلم و مطمئنا این راهیو ک رفتی نتیجه ش عالیه و قطعاااا نتیجه میگیری ...فقط لطفااااا  ادامه بده...

سلام دوستم. خوبی؟امروز روز ۱۹ بقره هستم.دیشب خواب دیدم آقایی لباس سیاه پوشیده بود موهای سفید ژولیده ...

تمااام بدنم گور مور شد خوابتو گفتی...ادامه بده محکم باش لطفااا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک نکنم قران باشه...ولی بازم وایستا و مداااااام بخونش ببین چی میشه ...من خواهرم (فک کنم خود خواهرم خ ...

راستش خودمم شک کردم به اینکه اون کتاب قرآن باشه.

راستش رو بگم من مشکل ناباروری ثانویه پیدا کردم. سالها دنبال درمان این مشکل رفتم. ولی ناامید شدم.

اون آقا تو خواب بهم گفت اون کتاب نحس رو بنداز دور تا تخمدانت خوب بشه!

به نظرت ممکن کسی برام دعاگرفته باشه که نازا بشم؟ و از اینجور مشکلات پیدا کنم؟

راستش همکارای شوهرم هر دفعه مشهد و شمال و... میرن خیلی برامون سوغات میارن!

کتابهامون رو هم بررسی کردم. اصلا بد نیستن و وسط هیچ کدوم هم دعا نیست. 

فقط شکم به خوراکی ها میره!!

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...
تمااام بدنم گور مور شد خوابتو گفتی...ادامه بده محکم باش لطفااا

اصلا از اون آقا نمیترسیدم. حس بدی هم بهش نداشتم توی خواب.

دور و برش شلوغ بود. مردم زیادی به صف ایستاده بودن کنارش. انگار منتظر بودن براشون از توی دفتری که دستش بود چیزی بگه. یهو نگاهش رو بلند کرد و به من که دور ایستاده بودم این جمله رو گفت. 

2803
فک نکنم قران باشه...ولی بازم وایستا و مداااااام بخونش ببین چی میشه ...من خواهرم (فک کنم خود خواهرم خ ...

داستان خواب خواهرت رو خوندم دارم گریه میکنم.😭😭😭 

راستش خودمم شک کردم به اینکه اون کتاب قرآن باشه.راستش رو بگم من مشکل ناباروری ثانویه پیدا کردم. ساله ...

نمیتونم بگم حتما دعایی درکاره و دیدتو بد نکن ولی هیچوقتم خوشبین نباش ب همه ادما...

قرار نیست دعایی تو کتاب باشه همین ک روی مقدار ابی دعا رو بخونن و مثلا ب پاشن رو چیزی بنظرم تاثیرشو داره...ببین بین ادمای اطرافت واقعا همچی ادمای بدذاتی وجود داره ک بد بقیه رو بخاد چون همچی کاری از ی بدذات برمیاد...حتی اگر برای تو خوب باشه و برای یکی قادر ب انجام همچی کاری باشه باید ترسید ازش...

اصلا از اون آقا نمیترسیدم. حس بدی هم بهش نداشتم توی خواب.دور و برش شلوغ بود. مردم زیادی به صف ایستاد ...

چقد جالب بود ...مهمه ک تو خواب چ حسایی داشتی ...پس شاید واقعا ی کمک کننده باشه ولی عزیزم ادامه بده مطمئنم ب نتیجه خوبی میرسی...

2804
راستش خودمم شک کردم به اینکه اون کتاب قرآن باشه.راستش رو بگم من مشکل ناباروری ثانویه پیدا کردم. ساله ...

من ب شخصه این چند سال ک تو مشکلات بودم دیدم ب ادما خیلیییی بد شده ...ینی طرف ب روت میخنده و پشتش خنجر داره ...واقعا اعتمادمو ب همه از دست دادم...

ادمای کثیف و بدذات همه جا هستن یکی از خاهرام تازه خونه خریده بودن میگفت روزی ک رفتم تو اون خونه بجای اینکه خوشال باشم بابت خرید خونه و خلاصی از مستاجری دلم همش گرفته بود همش کابوس میدیدم ...میگفت ی روز ک بالکن بودم ی لحظه رومو برگردوندم سمت کنتور برق دیدم ی پارچه سبز رنگ چشمک میزنه بهم ک یه گوشش معلوم بود رفتم ببینم چیه میگه چنتا دعا بود گرفته بودن ب اسم خلیل اینا برای بستن شهوت ایناش...ببین ادمای پست فطرت زیادن متاسفانه تنها راه نجاتمون از دست این ادما فقط پناه بردن ب خدا و قرانشه...میگن کسی ک سوره بقره رو هرروز بخونه ازین انرژیهای بد کلا ب دوره...

واقعا ادمایی هستن بی دلیل خوشی بقیه رو نمیخان...

تو خابگاه بودم یکی از بچه های اونجا دوس پسرش براش گردنبند خریده بود بعد یکی از بچه های دیگه ک هییییچ ربط و ارتباطی با اون دختره ک دوسپرش بهش کادو داده بود نداشت  اومد پیشم میگفت انقد ناراحتم ک دوسپسرش براش کادو گردنبند خریده...

اخه یکی نیس بگه ب من چه اون حالش خوبه و براش کادو خریدن...حسادت باعث هرکاری میشه...من یاد گرفتم واقعا خوشیامو داد نزنم ترجیح میدم بقیه فک کنن بدبختم تا اینکه فک کنن خوشبخت هستم و بهم حسادت بکنن