فک نکنم قران باشه...ولی بازم وایستا و مداااااام بخونش ببین چی میشه ...من خواهرم (فک کنم خود خواهرم خواب دیده بود)ک دو نفر سیاه پشت خواهرم راه میرن بعد بهش میگن نمیدونم ایه الکرسی بخون یا چهارتا قول رو و ازین حرفا ک ازین مشکلات نجات پیدا کنی یکی ازون دو نفر سیاه پوش غیب شد فقط یکیش موند تو خواب...حالا روزا همونجوری با بقره خوندن و نماز خوندنش گذشت و واقعا ب مرووور خواهرم خوب خوب شد اون حتی الانم گاهی بقره میخونه و واقعا ارامشه براش...
تو هم باز بخون بنظرم این خوابت ینی تاثیر بقره تو زندگیت فقط ادامه بده گلم...
من نمیدونم خونتون چیا هست ولی اگه از این مشکلاتتاز طریق چشم شور بقیه وارد زندگیت نشده باشه شاید کسی برات دعا گرفته باشه ...کتابی چیزیو از کسی نگرفتی تو خونت باشه ؟
یادمه یکی از بچه های خوابگامون میگفت مادرم بشدت ادم ارومی بود و کاری ب کسی نداشت ولی ی بار ی نفر ی کیسه برنج اورد بهمون ازون روووز کلا مشکلات شروع شد و یکی برگشت نیت کثیف کسیو ک اون کیسه برنج براشون اورده بود بهشون گفته بود فک کنم روش دعا خونده بودن منظورم چیزای شیطانی خونده بودن ک باعث دعوا و ناراحتی بشه دوستم میگفت کیسه برنجو انداختیم دور همه چی درست شد...مامانگ ب حالت قبل برگشت...
من نمیخوام دیدتو بد کنم ولی همیشه مواظب باش گلم و مطمئنا این راهیو ک رفتی نتیجه ش عالیه و قطعاااا نتیجه میگیری ...فقط لطفااااا ادامه بده...