من هر وقت احساس کنم یه جای کار و زندگیم گیر کرده یا یهو رفتار شوهرم عوض میشه، برای باطل کردن سحر و جادو(بدون اینکه بدونم سحری هست یا نیست) آب دعا استفاده می کنم. به نظر شما باطل میشه؟.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا میدونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ♥️
مادربزرگم از مادرشوهرش که از نسل سیدهای علوی بودن یه دعایی بهش ارث میرسه ، اون دعا درون یک حفاظ فلزی هستش و تا به حال کسی اونو ندیده. حدود ۱۰۰ سال که برای باطل سحر ازش استفاده میشه!
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا میدونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ♥️
سوره بقره بشدتتتتتتتتتتتتتتتتت تاثیر گذاره هرروز بخونش حتی اگه شده پنجاه ایه ده ایه سی ایه هرچقد میتونی بخون تاثیرسو قطعاااا میبینی اگر مداومت داشته باشی
سوره بقره بشدتتتتتتتتتتتتتتتتت تاثیر گذاره هرروز بخونش حتی اگه شده پنجاه ایه ده ایه سی ایه هرچقد میت ...
من یه مدت گوش دادم بشدت حالم بد شد همش ناراحت بودم انگار احساس ضعف نگرانی داشتم نمیدونم چرا و خیلی هم میترسیدم
من یه مدت گوش دادم بشدت حالم بد شد همش ناراحت بودم انگار احساس ضعف نگرانی داشتم نمیدونم چرا و خیلی ...
اونایی ک سحر شدن اولاش قطعاااا همین اتعاقا میوفته ولی اگر هرروز بخونی و مقاومت کنی کاملاااا حالت خوب میشه بخدا برای خواهرم پیش اومد و الان خوب خوب شده... حالا من اون موقعا ک این اتفاقا جلو چشام رخ میداد باورم نداشتم میگفتم این مسخره بازیا چیه ولی واقعا با چشمای خودم حال بد خواهرمو دیدم و خوب شدنشم دیدم تازه تو اون شرایط وخشتناک یکی عاااشقش شد و گفتش من اینو همینجوریم میخامش و ازدواجم کرد