2777
2789
عنوان

جدا شدم همسرم همش‌پیام‌میده داغونم میکنه😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 5393 بازدید | 102 پست
بازم خوبه پشیمونه از من که چند ماه بعدش دوباره ازدواج کرده حتی ی معذرت خواهیم بابت کاری که با زندگی ...

چندماهه زوده حداقل ۱سال بعد طلاق ازدواج میکرد

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خطتو عوض کن بهش بگو غلط نکن الان مهربون شدی.وسط زندگی یادشون نی لاو بترکونن بعد جدایی چشمشون سو میاد ...

مازنی هستی؟🤣

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

اگر راهی برای برگشت هست برگرد و ی فرصت جدید بهم بدید مگه ما ادما چقدر عمر میکنیم ک بخواییم دوبار دو زندگی متفاوت با دو ادم متفاوتو تجربه کنیم؟هیچ وقت برای شروع دیر نیست اگر دوسش داری و حس میکنی میشه زندگی کرد باهاش چرا که نه

من همون زنی هستم که بعد از هر سری منفی شدن نتیجه ی کارش،بعداز هربار شکست بجای ناامیدی و فرو ریختن تو خودش  قوی ترشد ...
2803
میشه بپرسم علت طلاقتون چی بود

تفاهم نداشتیم همش دعوا و اینکه چندبار رووم دست بلند کزده بود

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
2804

الان یادش افتاده ؟ توادم عاقلی هستی پس خودت خوب میدونستی که نمیشه باهاش. زندگی کنی که جداشدی دیگه عزیزم پس بلاکش کن 

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.
بازم خوبه پشیمونه از من که چند ماه بعدش دوباره ازدواج کرده حتی ی معذرت خواهیم بابت کاری که با زندگی ...

خودش درخواست طلاق داد

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
2805
تفاهم نداشتیم همش دعوا و اینکه چندبار رووم دست بلند کزده بود

دست بزن ؟؟ وای نه  بیخیالش شو به نظرم

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.
2801