یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا باید عفونت کنه؟ آنتیبیوتیک و سر وقت بخور بهداشتشرو رعایت کن خوب بشور خوب هم خشک کن نزار هم شکمت آویزون بشه روی زخم که یوقت عرق نکنی لباساتو هم از لبلس زیر تا تیشرتتو مرتب عوض کن من روزیی سه بار عوض میکردم
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
من قرصامو به موقع نخوردم عفونت کردم عزیزم خیلییییی مواظب باش من رو دوباره عمل کردن و چهار روز شکمم باز بود شستشو میدادن و چه دردی کشیدم و حدود یکماه درگیر دکتر و بخیه و عفونت بودم البته خودم فکر می کنم دلیلش قرصام بوده اما چند وقت بعدش هم که سینم رو عمل کردم دکتر گفت بدنت به بخیه حساسه اما خدا رو شکر عفونت نکرد