2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست

وزن اولیه    وزن هفته پیش   وزن فعلی   وزن هدف

۸۲           ۷۹/۷۵۰            ۷۹/۹۰۰         ۶۴           

۱۵۰گرم اضافه کردم😭 دیروز میخواستم فست بگیرم، برای اولین بار... چون میگرن دارم فک کردم با ۷۰۰ تا... ولی با همونم حالم بد شد و بی توجه شروع کردم ب خوردن ک‌فقط سرم خوب بشه😭😭

@نازلی_سخن_نگفت    @مهدیه24              

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
سلام خداروشکر  اونی که میخواستم نبود ولی بدم نیست میشه شادی کرد 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃 ...

حالا راز موفقعیتتو بگو ورزش یا نون و برنج ؟😄

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااااای چقدر خوبه که هستی پری جووونم  کلی انرژی گرفتم ازت  چشششششم کم میکنم فکر کردم‌کاه ...

یکی دهفته دیگه منو تهنا میزالی میری 😢😢😢😢

ولی طوری نیست شما کاهش داشته باشیدو برید گروه بالا دل منو بیخیال 😙😙😙😍😍😍😍😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
حرف_نداره# 👌👌👌💐💐💐‍ 

وزن اولیه        وزن هفته قبل        وزن فعلی           وزن هدف

۸۰                         ۷۷.۵                  ۷۷                   ۶۰

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️
2803
صبحانه :یه دونه تخم مرغ پخته و گوجه ۸۰   م:2تا قاشق شیربرنج  ۴۰ نهار: 1لیوان ذرت ...

خیلیرخوبه  مرسی عزیزم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام عزیزم این هفته یه کیلو کم کردم😍.. وزن  اولیه=۷۷ وزن هفته پیش=۷۷ وزن این هفته=۷۶ وزن ه ...

سلام نفسی

کاهشت مبااااارک. افرررررین👏👏👏👏👏

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
سلام عزیزم. هفته پیش ک پری بودی. دوهفته قبل68بودی. توی دو هفته نیم کیلو کم کردی. بیشتر باید تلاش کن ...

بله حق با شماست 💚💚 تو پست بعدی اصلاح کرده بودم 😉

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
2804
انشاءالله زودي حامله شي اينجا خيليارو ديدم رژيم گرفتن وسطش حامله شدن😅😅

وااایی خیلی بده وسط رژیم باردار شن

من سر دختر اولیم رژیم و شروع کردم ۶کیلو کم کردم یهو دیدم باردارم ول کردم،

سر دختر دومیم همین بود ۳کیلو کم کردن ناخواسته باردار شدم

امروز صبح چشم و باز کردم تا الان بی ادبی تهوع دارم ،😢اعصابم خورده میترسم بازم ...

💕💞
@zizigoli           سلام عزیزم.دیروز غروب گزارش دادماا. یه سوالم پر ...

چه عالی عزیزم خیلی خوبه یکشنبه بعدی معلوم میشه 🤗🤗🤗

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام عزیزم  چالش چوب اجبازیه ها ورزش چرا نمیکنی ؟  عزیزم وزن امروزتو بده  اگرم نی ...

سلام گلم حالش جوب چطور یه؟

وزن امروز ۹۶

جسم هفته دیگ برا وزن میام

من گروه قرمز هستم وزن الانم ۹۷ هدفم ۶۷?.🤩🤩❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤من‌نمیخام حمال کیسه  های سیمان باشم
2805
انشالله هروقت صلاحت بود خدا یه نی نی سالم بهت بده میدونم خیلی سخت بوده عزیزم هیچکس جای تو نبوده انشا ...

قربونت برم عزیزم.ان شاالله

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
@zizigoli     وزن اولیه  ۷۴           وزن هفته پیش؛   ...

وای عزیز دلم چه عالی کاهشت مبارک باشه به امید موفقیت بیشتر 

2801