2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853256 بازدید | 4299 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه بگی برای عفونت گوش چیکار کردی؟مامان منم چند ساله درگیره

سلام، حدود 7 یا 8 سال پیش به شدت گوشم عفونت کرد و پارگی گرده گوش.... پیش بهترین فوق تخصص گوش رفتم و حدود 6 ماه انواع قطره قارچ و سرکه و قطره های دیگه می‌ریختم داخل گوشم و آمپول خارجی زدم و سفاکسیم.... ََ عفونت کامل خشک شد اما مقداری گوشم سوت می‌کشید و خلط پشت حلق پیدا کردم که خوب نمیشد رفتم طب سنتی گفت زده به سینوزیت، چند تا قطره داد و عنبر نسارا دود بدم به بینی و گوشها دو هفته که ترشحات سینوس‌ها رو روون کرد و خلط حلقم برطرف شد.. در کل بهتر گوشم و عفونت ندارم الان

متخصص گوش بهم گفت عفونت گوش مزمن بشه پرده گوش خدای نکرده از بین میره و برای مغز خطر هست

انشالله بهتر بشن مادرتون.... اما به نظرم حتما دکتر متخصص برن که چند ماه باید قطره استفاده بشه و سر خود واقعا نمیشه کاری کرد چون خیلی حساسه. 

گاهی بگردید ببینید کجا روضه است برید بنشینید. قطره اشکی مشکلتون رو حل کرد. از روضه فرار نکنید. با خو ...

خدا الهی خیر دنیا و آخرت بهت بده من خیلی از افسردگی رنج میبرم و به شدت کلافه و عصبیم 23سالمه و تو زندگی مشترکمم اصلا ب مشکلاتی خوردم سر روحیم الان ک این مطالبو دارم میخونم پاشدم روغن زیتون خوردم

اولین قدم رو برداشتم🌹♥

🤨

دوستان  خوردن یکی از لذت های ما انسانهاست
و خیلی  ازش  لذت می‌بریم.
  تو این خوردن هم نیازامون رفع میشه و هم جون میگیریم و هم لذت می‌بریم.
منتها تو این خوردن یه سری آداب رو باید رعایت کنیم.

وگرنه به مشکل میخوریم

نمیخوام بگم خوردن همه چیزه ولی تو حال ما خیلی موثره

مشکل الان اکثر ماها اینه که    هروقت هر مشکل داریم میریم طرف خوردن

خوردن شده تفریح مون. تفریح دم دستمون

یه وقت نیاز به خواب داریم امکانش نیست میخوریم

یه وقت گرسنه نیستیم و نیاز به لذتی داریم. میخوریم تا کسب لذت کنیم

ما تو خودمون دقیق نشدیم که چه نیازهای روحی سر کوب شده داریم همه رو با خوردن میخوایم ارضا کنیم.

خب حالا خوردن بیش‌از حد بلغم بدنو بالا میبره

یا صفرا رو بالا میبره

: خوردن  بیش از حد
خوردن  خوراکی‌های نا باب طبعمون
همه درد سر سازن
بیماری به دنبال میارن
مثلا من یهو هوس کنم نون خامه ای بخورم چندتا

این تو بدن چون مازاد نیازه
یا باب طبع نیست
یا موادش خوب نیست
عکس‌العمل نشون میده

: مثلا ترش کردن
تولید اسید
زخم معده
میکروب معده و..... همه در اثر بدخوری درست شدن

بیشتر رو خودمون زوم کنیم. بدن ما نیازهای مختلف داره.  

بیش از حد نخوریم 

چیزای سالم وارد بدن کنیم. 

تا هی ننالیم

دارو اعصاب

دوستان دارو و قرص اعصاب گاهی لازمه یه مدت مصزف بشه 

منتهاکاری که دارو میکنه اینکه  ‌مارو کمی از حالت ترس استرس و اضطراب و غم  نجات میده موقت

تا شما فرصت پیدا کنی سبک زندگیتو عوض کنی. کارایی و چیزایی که شمارو به اون روز انداخته تغییر بدی

اینکه دارو کلا  صد در صد خوب کنه  امکانش نیست 

اگه کنار دارو اصلاح تغذيه و ورزشو  و تغییراتی در زندگی نباشه بعد قطع دارو باز مشکل کم و بیش عود خواهد کرد

باید روش درست زندگی کردن رو یاد بگیریم و پیاده کنیم. اینکه هرجور دلمون خواست زندگی کنیم عواقب داره.

درست‌ زندگی کردن خیلی آرامبخش تر و شادی آور تره

من بی‌حال و حوصله ام. ی وقت خوبم پا میشم خونه رو مثل طلا میکنم ی وقتم اینقدر خسته ام که اصلا حال ندا ...

عزیرم خب با دوتا بچه کوچیک کار کمی کندتر پیش میره منتها نا امید نباش هرکاری ازت برمیا واسه خودت انجام بده. حق داری بادوتا بچه خسته بشی. تغذیه تو قوی‌تر کن. و سالم‌تر. هر چی در توانسته واسه خودتم کوتاهی نکن.  شما چون زیاد وقت نداری. مغزیجات کشمش خرما بذار دم دستت.

انشاالله این روزا می‌گذرند چشم بهم بزنی بچه ها بزرگ میشن. خواستی بیا گروه واتساپ.

آخه وزنمم داره بالا میره نمی خوام بخورم. بیشتر اضافه وزنم عصبیم میکنه 

شما دوکار کنی لاغر میشی

1روزی نیم ساعت ورزش تند

2. خوراکی‌های طبع گرم. مغزها. کبابها. 

من الان هر روز خوراکی‌های چرب و چیلی میخورم اما چون ورزشم مرتبه چاق نمیشم.

سما غذاهات سردن

ورزشم نداری